Tornen els Tres Tombs

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 08:30

La festa dels Tres Tombs torna als carrers del municipi el pròxim diumenge 8 d’abril, organitzada pel Grup Eqüestre de Cervelló i l’Ajuntament de la vila.

Els participants es concentraran a partir de les 8 del matí a l’esplanada de l’Escola Nova, al carrer de la Font de Can Esteve, on es farà un esmorzar popular. Les cavalleries i els carruatges sortiran a les 11.30 hores enfilant el carrer Major fins al carrer Vidriers, on donaran la volta fins a la rambla Tarradellas i des d’allà es faran les tres tradicionals voltes o tombs. A les 12 hores es beneiran els animals davant de l’Església de Sant Esteve.

Amb motiu de la festa hi haurà algunes afectacions en el trànsit de la zona. El carrer Major romandrà tancat a la circulació de vehicles des del carrer Riera fins al carrer Vidriers, entre les 11 i les 14 hores de diumenge. També estarà prohibit l’estacionament al carrer Major, entre la rambla Josep Tarradellas i el carrer Vidriers però es podrà estacionar amb normalitat a la resta del carrer Major. La rambla Josep Tarradellas també romandrà tancada al trànsit i restarà prohibit l’estacionament entre les 9 i les 15 hores.

Darrera actualització: 05.04.2018 | 09:28