Hemeroteca

Pàgina 2 de 8
 • Revetlles amb precaució 2017 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució 2017
  A dos dies de la revetlla de Sant Joan s’incrementa el risc d’incendis forestals per les altes temperatures que patim aquests dies i la sequera de la vegetació dels boscos. Les autoritats demanen extremar la precaució a l’hora de manipular productes pirotècnics i seguir els consells de seguretat.
 • Què heu de fer en cas d'una onada de calor? 20 de juny de 2017 En marxa el Pla d’actuació per les onades de calor
  Des del dia 1 de juny i fins al 30 de setembre s’ha posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS) que impulsa el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials.
 • Diploma per la participació en la 4a edició del Let's Clean Up Europe! 20 de juny de 2017 Reconeixement per la participació a Let’s clean up Europe!
  El municipi de Cervelló ha rebut un diploma per la seva participació en la quarta edició del Let's Clean Up Europe! 2017 que es va celebrar el passat 13 de maig, en el qual s'agraeix la dedicació de les persones que van participar voluntàriament i l'esforç per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix.
 • Curs de Monitor/a a Cervelló 15 de juny de 2017 Ampliades les inscripcions per al curs de monitor/a
  Fins al 21 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.
 • Promoció Ceraqua 14 de juny de 2017 Comença la temporada a la piscina d’estiu
  La piscina municipal exterior de les instal·lacions esportives del complex de Ceraqua s’obrirà al públic dissabte vinent 17 de juny.
 • Festival d'Estiu - Cervelló 2017 12 de juny de 2017 Segle Nou començarà dissabte el Festival d’Estiu
  El tradicional Festival d’Estiu de música que organitza l’entitat Segle Nou començarà dissabte vinent 17 de juny amb un concert de piano de Mario Miralles a l’església de Santa Maria.
 • Homenatge al President Tarradellas 9 de juny de 2017 Homenatge al President Tarradellas en l'aniversari de la seva mort
  Cervelló retrà demà dissabte 10 de juny l’homenatge al president Josep Tarradellas i Joan en el 29è aniversari del seu decés i coincidint amb l’any que es commemoren els 40 anys del seu retorn de l’exili.
 • 6 de juny de 2017 L’equip del Síndic de Greuges visitarà Cervelló
  L’oficina del Síndic de Greuges es traslladarà a Cervelló dilluns vinent dia 12 de juny.
 • 6 de juny de 2017 Tarradellas a la Biblioteca
  Durant tot aquest mes de juny la Biblioteca de Cervelló ret el seu particular homenatge al president Josep Tarradellas en l’any que es commemoren els 40 anys del seu retorn a Catalunya.
 • Curs de Monitor/a a Cervelló 5 de juny de 2017 Curs de monitor/a d’educació en el lleure
  Fins al dia 14 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.
 • La Flama del Canigó 5 de juny de 2017 Vols portar la Flama del Canigó fins a Cervelló?
  L'Ajuntament està organitzant l'arribada dels Focs de Sant Joan al municipi el vespre del dia 23 de juny.
 • La salut de les dones en joc 31 de maig de 2017 40è aniversari de feminismes a la comarca
  Cervelló commemora els 40 anys dels moviments feministes al Baix Llobregat amb una jornada dedicada a la salut de les dones que tindrà lloc dijous 1 de juny.
 • Setmana sense fum - Primer concurs de dibuix 2017 31 de maig de 2017 Dia Mundial contra el Tabac 2017
  Avui 31 de maig, Dia Mundial contra el Tabac, l’Ajuntament culmina la Setmana sense fum al municipi.
 • 25 de maig de 2017 Programes especials de televisió de la Fira
  Amb motiu de la celebració de la Fira de Cervelló els passats 20 i 21 de maig, Esplugues Televisió va fer una cobertura informativa especial de les activitats realitzades al recinte firal, de la qual s'han editat dos programes especials amb diferents entrevistes.
 • Entrevista a l’alcalde al web alcaldes.eu 23 de maig de 2017 Entrevista a l’alcalde al web alcaldes.eu
  L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, protagonitza aquest mes l’entrevista que la pàgina web alcaldes.eu dedica als primers edils dels ajuntaments catalans.
 • Campionat de karate-do 23 de maig de 2017 Campionat de karate-do
  El Pavelló Xavier Ballber de Cervelló serà l’escenari dissabte vinent dia 27 de maig del Campionat de Karate que ha organitzat el Kiritsu Karate Club amb el suport de les AMPES de l’Escola Santa Maria i de l’institut.
 • 2a Trobada d’escalèxtrics 23 de maig de 2017 2a Trobada d’escalèxtrics
  Les persones amants dels escalèxtrics tenen una cita el cap de setmana vinent a Cervelló.
 • Setmana sense fum 22 de maig de 2017 Comença la Setmana sense fum
  Cervelló celebrarà fins al 31 de maig la Setmana sense fum amb l’objectiu de sensibilitzar la població fumadora per tal que abandoni aquest hàbit tan poc saludable.
 • Fira de Cervelló 2017 19 de maig de 2017 Ultimant els preparatius de la Fira de Cervelló
  Cervelló es prepara per acollir aquest cap de setmana vinent, dies 20 i 21 de maig, la 19a edició de la Fira dedicada al comerç, l’empresa i les entitats que aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i d’arreu de Catalunya.
 • Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia 17 de maig de 2017 Cervelló contra la LGTBI-fòbia
  Cervelló celebra dimecres vinent 17 de maig el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia i en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.
 • Fira de Cervelló 2017 15 de maig de 2017 Ultimant els preparatius de la Fira
  El cap de setmana vinent del 20 i 21 de maig torna la Fira de Cervelló als carrers del municipi.
 • Calendari fiscal 2017 15 de maig de 2017 Calendari fiscal 2017
  Ja podeu consultar el calendari fiscal de l'any 2017 amb els periodes de pagament dels impostos i de les taxes locals.
 • Teixim els Drets a la Mediterrània de les persones refugiades 12 de maig de 2017 Teixim els Drets de la Mediterrània de les persones refugiades
  Cervelló estarà present diumenge vinent 14 de maig a l’acte final de la campanya Tenim Drets, Teixim Llibertats dins del programa metropolità Els Drets Humans des del Món local que se celebrarà a Barcelona.
 • Caminada a Sant Ponç 2017 8 de maig de 2017 Caminada a Sant Ponç
  Amb motiu de l’Aplec de Sant Ponç que se celebrarà el pròxim diumenge 14 de maig, l’Ajuntament amb la col·laboració del Grup de Recerca i de Gaudim Cervelló ha organitzat una caminada per anar fins al monestir des de Cervelló, amb la possibilitat de poder tornar en autocar al migdia o a la tarda, per la qual cosa cal inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
 • Netegem Cervelló 8 de maig de 2017 Let's Clean Up Cervelló
  Cervelló participa a la campanya d’enguany de Let's Clean Up Europe, una acció comú a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.
 • Toni Cumella, ceràmica a l'arquitectura 3 de maig de 2017 Una mostra de la ceràmica de Toni Cumella arriba a Cervelló
  L’artista Toni Cumella porta una mostra de la seva obra al Centre Cívic l’Ateneu de Cervelló del 5 al 12 de maig.
 • 3 de maig de 2017 Afectació al trànsit pels Tres Tombs
  Diumenge vinent 7 de maig, amb motiu de la celebració dels Tres Tombs a Cervelló, es veurà afectat el trànsit en algunes vies del municipi.
 • Mes de la Salut 2017 2 de maig de 2017 Maig, mes de la salut a Cervelló
  Amb una xerrada informativa coincidint amb el Dia mundial de l’asma, avui dimarts 2 de maig comencen les activitats del Maig, mes de la salut.
 • Tr3s Tombs 2017 2 de maig de 2017 Tornen els Tres Tombs
  Cervelló recupera la tradició dels Tres Tombs el cap de setmana vinent.
 • Sant Jordi 2017 18 d'abril de 2017 Tot esperant Sant Jordi
 • Kuksoolwon 18 d'abril de 2017 Cervelló, amb el Torneig Internacional de kuksoolwon
  El Pavelló Xavier Ballber de Cervelló acollirà el pròxim dijous 20 d’abril una exhibició de l’equip mundial infantil de kuksoolwon arribat des de Corea.
 • Sant Jordi 2017 11 d'abril de 2017 Sant Jordi, en punts de llibre
  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza una mostra de punts de llibre amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, amb dibuixos inèdits i originals de les persones que vulguin participar.
 • Voluntariat per la Llengua 7 d'abril de 2017 Voluntariat per la Llengua a Cervelló
  Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa, apunta’t al Voluntariat per la Llengua! A Cervelló.  
 • El Supermes 4 d'abril de 2017 Torna el Supermes, l'abril més familiar al Baix Llobregat!
  Per segon any consecutiu, els caps de setmana del mes d’abril, les famílies amb infants trobaran al Baix Llobregat propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci especialment pensades per a elles i amb importants descomptes. A Cervelló participen diversos restaurants que ofereixen descomptes en els seus serveis.
 • 23 de març de 2017 Projecte de reparcel·lació de Can Paulet
  L’Ajuntament de Cervelló ha iniciat els tràmits administratius per aprovar el projecte de reparcel·lació de la urbanització Can Paulet i poder dotar així a la urbanització de la consideració de sòl urbà.
 • L'Hora del Planeta 23 de març de 2017 Cervelló amb l’Hora del Planeta
  Cervelló s’afegeix a l’Hora del Planeta amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de lluita contra el canvi climàtic.
 • Caminada Popular 22 de març de 2017 Vine a gaudir dels cirerers en flor!
  La Biblioteca, amb la col·laboració de Gaudim Cervelló i del Grup de Recerca, organitza una caminada popular per veure els camps de cirerers en plena floració diumenge vinent 26 de març.
 • 22 de març de 2017 Cervelló, al projecte de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria Calidoscoop
  Cervelló participa en el projecte de creació d’una Antena de la Cooperativa d'Activitats i Emprenedoria (CAE) Calidoscoop que impulsa el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb una trentena d’ajuntaments de la comarca. La iniciativa s’adreça a persones emprenedores que vulguin formar part d'un projecte empresarial col·lectiu.
 • Història a la Biblioteca 17 de març de 2017 Doble lliçó d’història a la Biblioteca
  La Biblioteca ofereix avui divendres 17 de març una doble presentació de caràcter històric.
 • Clàusules terra - Xerrada informativa 15 de març de 2017 Els serveis públics de consum al teu costat
  Avui 15 de març es commemora el Dia Mundial del Consumidor.
 • Aturada de les dones 8 de març de 2017 Aturada de les dones pel 8 de març
  L’Ajuntament de Cervelló s’afegeix avui 8 de març a l’aturada contra les violències masclistes i les desigualtats de gènere amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
 • Portes obertes als centres educatius 3 de març de 2017 Portes obertes als centres educatius
  Entre el 7 de març i el 25 d'abril, els centres educatius de Cervelló faran diverses jornades de portes obertes per tal que les famílies i els futurs alumnes puguin conèixer les diferents instal·lacions que conformen l’oferta educativa del municipi, des d’infantil fins a secundària, de cara al pròxim curs escolar.
 • Setmana de la Dona 2017 3 de març de 2017 Setmana de la Dona 2017
  Fins al dia 11 de març Cervelló celebra la setmana dedicada a les dones del municipi amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
 • Carnaval 2017 27 de febrer de 2017 A punt per al Carnaval 2017!
  Un total de 12 comparses s'han inscrit enguany al Carnaval de Cervelló de dissabte 4 de març, de les quals 5 són locals i 7 de fora del municipi, concretament de Sant Feliu de Llobregat, Pallejà, Vallirana i Montcada i Reixach.
 • 15 de febrer de 2017 Obertes les inscripcions al concurs Manifest per a la zero discriminació
  El Departament d’Igualtat de l’Ajuntament ha organitzat el concurs Manifest per a la zero discriminació envers les dones per recollir textos que expressin el rebuig a la discriminació, dins dels actes de la Setmana de la Dona amb motiu del 8 de març.
 • Carnaval 2017 14 de febrer de 2017 Carnaval 2017
  Cervelló escalfa motors per celebrar de nou la festa més esbojarrada de l’any.
 • 10 de febrer de 2016 El Dr. Javier Tapia oferirarà avui divendres 10 de febrer una sessió de reanimació cardiorespiratòria i ús del DEA al Pavelló Municipal Xavier Ballver a les 19 hores. La formació està organitzada pel Futsal Cervelló i és ob 10 de febrer de 2017 Formació en DEA i primers auxilis
  El Dr. Javier Tapia oferirarà avui divendres 10 de febrer una sessió de reanimació cardiorespiratòria i ús del DEA al Pavelló Municipal Xavier Ballver a les 19 hores.
 • Calçotada d’agermanament 6 de febrer de 2017 Calçotada d’agermanament
  L’Associació d’Agermanament amb Saint Martín le Beau organitza la tradicional calçotada popular el pròxim diumenge 12 de febrer al Centre Cívic l’Ateneu.
 • Cervelló Ciutat Gegantera 2018 3 de febrer de 2017 Cervelló vol ser Ciutat Gegantera l'any 2018. El somni de tot un poble
  La Colla de Geganters de Cervelló presentarà demà dissabte 4 de febrer la candidatura del municipi com a Ciutat Gegantera 2018 a l'Assemblea de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya que se celebrarà a Sant Feliu de Llobregat.
 • Open de Catalunya Wuko 2017 31 de gener de 2017 L’Open de Catalunya Wuko 2017 a Cervelló
  El pavelló municipal Xavier Ballber acollirà dissabte vinent 4 de febrer l’Open de Catalunya Wuko 2017, una cita amb el món de karate que aplegarà participants de tot el país.
Pàgina 2 de 8
Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36

Opcions

Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36