Afectacions al trànsit per Festa Major

Dijous, 21 de juliol de 2016 a les 16:00

Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Cervelló que tindrà lloc del 29 al 31 de juliol es produiran afectacions al trànsit de vehicles en els carrers del nucli urbà on s'instal·larà el recinte firal.

Però abans, amb motiu de la celebració de la Fira Medieval i de la Taverna els dies 23 i 24 de juliol a la zona del Parc de la Timba, es prohibirà l'estacionament i la circulació de vehicles al carrer de la Pau el dissabte i diumenge, de 8 a 23 h, entre el carrer Barcelona i Sant Martí de Porres. També romandrà tallada la circulació al carrer Resclosa entre Sant Martí de Porres i al carrer de la Pau.

Per al cap de semana següent i amb motiu de la celebració de la Festa Major, us informem que:

  • El carrer Major romandrà tancat a la circulació de vehicles des del 29 de juliol a les 15 hores fins al dilluns 1 d'agost a les 6 de la matinada.
  • La rambla Josep Tarradellas es tallarà al trànsit des del 29 de juliol a l'1 d'agost i quedarà prohibit l'estacionament de vehicles.
  • El recinte firal s'instal·larà des del carrer Major fins a l'avinguda Catalunya, amb atraccions juvenils i infantils i les terrasses dels establiments de restauració locals.
  • Es canviarà el sentit de circulació en els carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana. Els veïns dels carrers Coral Diana, rambla Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing tenen garantida la sortida en sentit Barcelona però no podran tornar a accedir-hi fins al dia 1 d'agost. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en horari de 22 a 8 hores, creuant el carrer Major i pel carrer Germandat Sant Sebastià.
  • S'habilitarà una zona d'aparcament especial en el carrer Major, dels números 19 al 29 (façana de l'església) amb estacionament limitat d'una hora per fer gestions en horari comercial.
  • L'empresa Soler i Sauret habilitarà parada de bus provisional en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua.

L'Ajuntament prega disculpeu les molèsties que aquest esdeveniment us puguin ocasionar. Si teniu previst fer ús del vostre vehicle, tingueu en compte aquesta informació. Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb la Policia local i seguiu les seves indicacions.

Darrera actualització: 06.03.2017 | 10:31