Arriba la màgia del Nadal

Diumenge, 3 de desembre de 2017 a les 10:00

Amb la Fira de Nadal celebrada el passat dissabte 2 de desembre a la plaça de l’Església, Cervelló ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques. Al llarg del mes de desembre s’ultimaran els preparatius per portar a terme tot una sèrie d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per diverses entitats locals, que culminaran amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al municipi.

Els actes més destacats giren al voltant del dia de Nadal. Tres dies abans, el 22 de desembre, podem fer una rebuda esportiva de les festes gràcies a la Cervelló Night Trial, la cursa-caminada per a totes les edats que sortirà de la plaça de l'Ajuntament i transcorrerà per l'immens patrimoni natural del nostre terme municipal. Si voleu participar com a persones voluntàries en l'organització de la cursa poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament o envieu un correu electrònic a crvl.esports@cervello.cat. Abans que comenci la cursa, podreu col·laborar amb la campanya a favor de la investigació per a la fibrosi quística promoguda per l'entitat Eix Social.

I l'endemà arribarà un dels esdeveniments més esperat pels infants, però en els últims anys a Cervelló també pels adults: la visita del Pare Noel. El 23 de desembre al vespre, el Centre Cívic l'Ateneu acollirà la seva gran festa de benvinguda organitzada pel grup els Trapelles, que aquests dies estan molt enfeinats acabant els preparatius. I si ets un infant del poble i vols ser l'afortunat que acompanyi al Pare Noel en el seu trineu per arribar junts a la festa, participa en el concurs de dibuix que ho pot fer possible. Dibuixa la teva versió del Pare Noel i fes-la arribar a l'Ajuntament, entre tots els dibuixos se sortejarà qui serà el nen o nena que estarà al seu costat.

També calen voluntaris i voluntàries per organitzar la rebuda dels Reis d'Orient el pròxim 5 de gener i fer que tothom que ho vulgui participi d'aquesta nit tan màgica. Si voleu col·laborar com a figurants, per ajudar en el servei d'ordre, per portar les carrosses amb vehicles tot terreny, per decorar les carrosses o per fer tasques de maquillatge i perruqueria, envieu un correu electrònic amb les vostres dades a crvl.cultura@cervello.cat o adreceu-vos a l'Ajuntament abans del 15 de desembre.

Darrera actualització: 03.12.2017 | 22:52