Avui dimecres, taula rodona sobre Tarradellas amb destacats intel·lectuals

Dimecres, 18 d'octubre de 2017 a les 00:00

Sota el títol "El gran negociador", el Centre Cívic l'Ateneu de Cervelló reunirà avui dimecres 18 d’octubre en una taula rodona a diverses personalitats de l'àmbit polític i històric per analitzar la figura del President Josep Tarradellas, amb motiu de la celebració del 40 aniversari del seu retorn al municipi.

El consultor polític José Luis Sanchis, el periodista i polític Manel Milian Mestre, l’advocat i periodista Josep Miquel Servià, el professor Joan Esculies, i la comissària dels actes de l’Any Tarradellas, Montserrat Catalán, debatran sobre el paper històric que va jugar el President i com es van gestar les negociacions per fer possible el seu retorn de l’exili a França per tornar com a President de la Generalitat de Catalunya l’any 1977.

L’acte s’emmarca dins de la setmana que Cervelló ret homenatge al seu fill més il·lustre amb un seguit d’actes que es van iniciar dilluns amb la inauguració de l’exposició "Tarradellas la legitimitat d’una doble presidència (1977-1980)" i el bateig d’una de les sales del Centre Cívic l’Ateneu amb el nom del President. Ahir dimarts es va presentar el llibre Cervelló - Saint-Martin-le-Beau sobre l’agermanament entre les dues localitats.

Darrera actualització: 18.10.2017 | 11:15