Campanya solidària de recollida de joguines

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 15:15

Fins al 20 de desembre es pot col·laborar en la campanya de recollida de joguines que cada any organitza la Creu Roja. S'han habilitat punts de recollida en les escoles, el Casal de la Gent Gran, la Biblioteca, l'Ajuntament i les oficines de la Creu Roja del carrer Vidriers.

Amb el lema Els seus Drets en Joc, la Creu Roja ha organitzat la nova edició de la campanya solidària per recollir joguines amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre el valor educatiu del joc i la importància que té en el desenvolupament personal dels infants.

Les persones que hi vulguin col·laborar poden deixar les joguines en els punts habilitats. Recordem que les joguines han de ser noves, no bèl·liques ni sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. La campanya s'emmarca en el projecte Joguina educativa que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. Tot allò que es reculli es farà arribar a infants en situació de vulnerabilitat que pertanyen a famílies amb pocs recursos.

Darrera actualització: 12.12.2017 | 15:19