Canvi de data de la inauguració de la Jugatecambiental

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 13:00

La pluja prevista per diumenge vinent també ha obligat a ajornar una setmana la inauguració de la Jugatecambiental al Parc de la Timba.

La nova cita serà diumenge 15 d’abril a les 11.30 hores. El projecte de la Jugatecambiental es desenvoluparà durant els caps de setmana d'abril a juny amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i gràcies a la seva integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia com jocs tradicionals, tallers de reciclatge i de residus i per aprendre a fer servir energies alternatives, per exemple construint molinets de vent o cuinant al sol.

L’acte d’inauguració del pròxim 15 d’abril anirà a càrrec dels nens i nenes del Consell dels Infants de Cervelló i es farà una mostra de diverses activitats i jocs, a més d’una estirada de corda amb les colles geganteres del Baix Llobregat. Fins al 10 de juny les famílies estan convidades a gaudir cada diumenge d'activitats envoltades de natura, excepte el 12 de maig que serà dissabte i coincidirà amb la jornada dels Let's clean up Europe Day de neteja dels espais públics.

Darrera actualització: 06.04.2018 | 14:07