Care Santos, a la Biblioteca de Cervelló

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 00:00

L’escriptora Care Santos visitarà Cervelló demà dijous 16 de novembre per participar en una tertúlia literària organitzada per la Biblioteca municipal.

Care Santos va néixer a Mataró l'any 1970 i amb només 8 anys ja va començar a escriure. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des de llavors, ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. La seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes.

La tertúlia de demà dijous a les 19 hores a la Biblioteca de Cervelló se centrarà en una de les seves obres, Desig de xocolata, que va rebre el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull l’any 2014. Es tracta de la història de tres dones amb les quals el lector viatja durant més de tres segles d’història amb la xocolata com a fil conductor, des de la seva arribada a Europa fins als nostres dies.

A més de ser la guanyadora del Premi Nadal 2017 amb la novel·la Mitja vida, Care Santos ha obtingut els premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove - tot de literatura per a joves - i ha fet d'antòloga del llibre Un deu. Antologia del nou conte català. Recentment ha enllestit el seu primer text teatral, Truca abans d'entrar.

Darrera actualització: 20.11.2017 | 11:56