Cervelló acull els estudiants danesos d'intercanvi

Dijous, 15 de març de 2018 a les 15:00

Des de dilluns passat, un grup de joves danesos conviuen amb famílies del municipi a través de l'intercanvi que cada curs organitza l'institut de Cervelló amb els alumnes de 4t d'ESO.

Es tracta d'un total de 44 joves estudiants que acompanyats per 4 professors han viatjat des de la localitat de Vanløse, prop de Copenhaguen, pertanyents a l'Escola Kirkebjerg. En aquesta ocasió s'ha canviat la procedència dels alumnes perquè aquest curs l'escola de Keterminde, d'on venien altres anys, té menys alumnes. També s'ha rebaixat l'edat dels protagonistes i són alumnes de tercer de secundària, segons han confirmat fonts de la direcció del centre educatiu.

Els danesos s'hi estaran fins demà divendres allotjats a cases dels estudiants de Cervelló, dels quals aprendran costums i maneres de fer i de comunicar-se. Els primers dies han fet una immersió a la cultura popular nostra i han visitat llocs emblemàtics com Montserrat. Aquest matí han fet turisme per Barcelona i aquest vespre celebraran el sopar de germanor amb totes les famílies d'acollida i els representants del municipi al Centre Cívic l'Ateneu. Durant la tarda també tindran una mostra del que fan els Gegants i els Diables de Cervelló. Demà al matí s'acomiadaran dels seus companys cervellonins per fer l'última parada a Barcelona i agafar el vol de tornada al migdia cap a Dinamarca. Els alumnes d'aquí tornaran la visita del 28 de maig al 2 de juny.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 15:12