Cervelló enceta el programa metropolità de suport a les persones refugiades

Dijous, 22 de març de 2018 a les 14:30

Cervelló comença avui els tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.

Cervelló participa acollint una exposició amb uns cubs informatius que van canviant-se cada setmana i que es pot veure a la Biblioteca municipal, i amb l'organització de tallers de cooperació amb les entitats. Concretament es faran tres tallers: el primer amb Farem, que tindrà lloc aquesta tarda a l'Ateneu, el segon a l'espai Fem Iguals el pròxim dia 5 d'abril, i el tercer al Casal de la Gent Gran pendent de concretar data. Els tallers tindran una part més teòrica o de reflexió sobre els drets dels refugiats i una altra part molt pràctica amb treballs manuals per confeccionar flors amb envasos buits i material reciclat que es faran servir en l'acte de cloenda del projecte que tindrà lloc el 5 de maig.

L'AMB busca complicitats amb els ajuntaments per promoure la consciència crítica i el compromís de la ciutadania envers les desigualtats i els conflictes globals per a la transformació social. Enguany, s'aposta per reflexionar sobre els vincles entre el dret d'asil, el dret al medi ambient, el dret a la salut i el dret a la ciutadania. En aquesta edició del 2018 s'ha ampliat el nombre d'ajuntaments en un total de nou. Es continua amb els set municipis que ja va participar l'any anterior: Begues, Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, la Palma de Cervelló, el Papiol i Cervelló. I amb l'objectiu de poder arribar encara a més persones, s'afegeixen dos nous municipis com són Montcada i Reixac i Sant Adrià de Besòs.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 15:18