Contractació de joves beneficiaris de la Garantia Juvenil

Dimarts, 8 de novembre de 2016 a les 16:00

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha concedit a l'Ajuntament de Cervelló una subvenció per tal d'incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

L'objecte de la convocatòria és la contractació laboral de 4 joves per dur a terme tasques de diferents tipologies a l'Ajuntament de Cervelló, a través de contracte de pràctiques remunerades d'una durada de 6 mesos a partir del 15 de novembre.

Els perfils sol·licitats són:

1. Dinamitzador juvenil: titulació CFGS Integració social o animació sociocultural o grau en Teràpia ocupacional o en Educació social o en Treball Social.

2. Dinamitzador gent gran: titulació CFGS Integració social o animació sociocultural o grau en Teràpia ocupacional o en Educació social o en Treball Social.

3. Economista: titulació grau o llicenciatura en Econòmiques o en Administració i Direcció dempreses.

4. Dinamitzador pàgines web: grau o llicenciatura en Periodisme o CFGS en Publicitat i màrqueting.


Les persones sol·licitants han de reunir els següents requisits:

1. Estar inscrits com a beneficiari/a del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Els requisits per inscriure's al Sistema Nacional de Garantia Juvenil són els següents:

  • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys
  • Estar inscrit en el Servei d'Ocupació com a demandant d'ocupació no ocupat
  • No haver treballat durant els darrers 30 dies
  • Que faci menys de 5 anys de la finalització dels estudis que es requereixen

2. Les persones sol·licitants han d'estar inscrites al SOC com a demandants d'ocupació.

3. Estar en possessió de titulació acadèmica que s'especifica o títols oficialment reconeguts com a equivalents i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Totes les persones interessades a participar en aquesta convocatòria, s'han d'adreçar al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cervelló ubicat al c/ Santa Anna.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 09:58