Convocatòria de feina dins de la Garantia Juvenil

Dijous, 16 de novembre de 2017 a les 09:00

L’Ajuntament de Cervelló ha rebut una subvenció per contractar una persona jove en pràctiques que sigui beneficiària del Programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un contracte de 6 mesos a jornada completa a partir del 30 de novembre com a personal auxiliar administratiu.

És una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per tal d'incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Les persones sol·licitants han de reunir els següents requisits:

1. Estar inscrites com a beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, els requisits dels quals són:

  • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys.
  • Estar inscrites en el Servei d'Ocupació com a demandant d'ocupació no ocupat.
  • No haver treballat, ni haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.


2. Estar en possessió de la titulació acadèmica de CFGM en Gestió administrativa o Certificat de professionalitat grau 1 o 2 o títols oficialment reconeguts com a equivalents i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

La persona escollida signarà un contracte de treball en pràctiques remunerades d’una durada de 6 mesos a jornada completa a partir del 30 de novembre de 2017, en un lloc de treball d’auxiliar administratiu a l’Ajuntament de Cervelló.

Totes les persones interessades en participar en aquesta convocatòria s’han d’adreçar al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cervelló (carrer Major, 146-148) fins al dia 24 de novembre.

Darrera actualització: 20.11.2017 | 12:11