Demà dissabte, Sopar de les dones

Divendres, 9 de març de 2018 a les 12:00

Després de la jornada reivindicativa d’ahir dijous 8 de març, continuen els actes a Cervelló amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

El tradicional Sopar de germanor que organitza cada any l’Associació de Dones amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cervelló se celebrarà demà dissabte 10 de març a partir de les 21 hores a la Sala d’Actes del Centre Cívic l’Ateneu. Les assistents han de portar un primer o un segon plat per compartir i els organitzadors s’encarreguen de les begudes i les postres. El sopar acabarà amb festa amenitzada fins a la matinada.

Ahir dijous, 8 de març, es va celebrar al migdia l’acte institucional a la porta de l’Ajuntament amb la lectura del manifest i l’aturada per la igualtat, a la qual van assistir unes 150 persones de totes les edats, entre les quals es trobava un nombrós grup de joves estudiants de l’institut que secundava la vaga. A la tarda, es va fer el lliurament de premis del concurs de relats organitzat amb motiu de la jornada a la Sala de Plens de l’Ajuntament.


 

Darrera actualització: 09.03.2018 | 13:09