Diumenge 15, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 08:45

Després d’haver-se ajornat el cap de setmana passat per la pluja, diumenge vinent 15 d’abril s’inaugurarà la Jugatecambiental en el Parc de la Timba de Cervelló.

L’acte d’inauguració correrà a càrrec dels nens i nenes del Consell dels Infants de Cervelló i es farà una xocolatada i una mostra de diverses activitats i jocs. Però a més a més, es podrà participar del joc d’estirar la corda amb les colles geganteres del Baix Llobregat.

Fins al 10 de juny les famílies estan convidades a gaudir d'activitats envoltades de natura cada diumenge, excepte el 12 de maig que serà dissabte i coincidirà amb la jornada dels Let's clean up Europe Day de neteja dels espais públics.

El projecte de la Jugatecambiental es desenvoluparà durant els caps de setmana d'abril a juny amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i gràcies a la seva integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia com jocs tradicionals, tallers de reciclatge i de residus i per aprendre a fer servir energies alternatives, per exemple construint molinets de vent o cuinant al sol.


 

Darrera actualització: 13.04.2018 | 15:23