Inscripcions obertes per als casals de Pasqua

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 14:00

Ja s’estan tramitant les inscripcions per participar en les activitats infantils i juvenils organitzades per als dies de vacances de Setmana Santa, del 26 al 29 de març.

Ceraqua organitza el Casal Esportiu per aquestes dates adreçat a infants i joves de 3 a 16 anys, durant els matins i amb servei d'acollida. El Casal ofereix curset de natació diari, activitats esportives i tallers.

Per la seva banda, l'esplai el Raconet organitza el Casal de Setmana Santa durant el mateix període en horari de 8 a 14 hores, amb la possibilitat d'incloure el servei de menjador amb carmanyola.

I per últim, el Club Futsal ha organitzat el Campus de tecnificació dedicat a millorar les habilitats tecnico-tàctiques del futbol sala, des de prebenjamí fins a cadet, també durant els matins i amb servei d'acollida. El campus ofereix grups específics de jugadors i de porters, es farà a les instal·lacions municipals de Cervelló (pista poliesportiva i Pavelló Xavier Ballber) i comptarà amb la presència de tècnics i d'àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, i de jugadors i jugadores dels equips sèniors del CE Futsal.

Podeu consultar la informació detallada i els preus de cada casal en els cartells adjunts.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 15:01