José Ignacio Aparicio, nou alcalde de Cervelló

Dissabte, 13 de juny de 2015 a les 00:00

Després de la sessió de Ple constitutiva de l'Ajuntament, celebrat avui a les 12 hores, José Ignacio Aparicio ha estat investit alcalde de Cervelló per a la legislatura 2015-2019.

La llista electoral Mestimo Cervelló-PSC-CP, de la qual ell n'era el candidat, va resultar la més votada a les passades eleccions municipals amb un total de 1.162 vots, obtenint 5 regidors. Per la mateixa llista també han pres càrrec les regidores Cristina Martínez i Montse Canas, i els regidors Carlos Pérez i Juan Santiago.

La investidura d'Aparicio com a alcalde ha comptat amb el suport del regidor Eneko Nicolás, de Ciutadans (Cs), i de la regidora Isabel Belmonte, de l'agrupació Cervelló Ahora Sí se Puede, que passarà a ser sòcia de govern.

La resta de la corporació municipal la integren Esquerra Republicana de Catalunya, amb els regidors Josep Ramon Mut, Òscar Vendrell, Albert Racaj i Irina Moreno, i Convergència i Unió amb Jesús Arévalo i Marian Herrera.

Poden consultar la composició de la corporació a aquesta mateixa plana. Tan aviat estigui disponible el cartipàs municipal es publicarà en aquest web municipal.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 11:50