L’Aula de Recerca de Feina comença les sessions del Kit d’Orientació

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 09:00

Les persones inscrites en el Servei Local d'Ocupació que estan en recerca activa de feina han tingut l'oportunitat de participar aquesta setmana a la primera sessió del Kit Bàsic d'Orientació que ofereix l'Aula de Recerca de Feina de l'Ajuntament.

Es tracta d'una formació impartida per una psicòloga, Maricel Ruiz, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L'objectiu d'aquestes sessions és que les persones en recerca de feina se sentin protagonistes del seu camí, sembrant una actitud exploradora que els permeti gestionar la incertesa des de la curiositat i l'acció, en lloc de l'angoixa o el bloqueig. S'adreça a totes aquelles persones que vulguin potenciar el seu lideratge des de l'acció en primera persona i com a requeriment només cal tenir ganes d'aprendre i ser actiu. Aquesta primera sessió va tenir lloc dimarts passat a la Sala de Plens de l'Ajuntament i tindrà continuïtat els dies 13 i 20 de març, de 10 a 14 hores.

Si alguna persona està interessada a participar-hi o necessita més informació pot adreçar-se al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament, on s'està treballant també en la planificació de diferents cursos per als pròxims mesos. Estigueu atents si us interessen temes com el recorregut competencial per a joves, la utilització del telèfon intel·ligent en la recerca de feina, els nous canals de recerca de feina, com actualitzar-se per fer una entrevista de feina, com trobar feina al nadal, la utilització de xarxes com bio i linkedin i com posicionar el teu perfil professional per a la recerca de feina o l'autoocupació.

Darrera actualització: 09.03.2018 | 09:58