Navegant per cervello.cat

Diumenge, 3 de desembre de 2017 a les 18:00

La pàgina web s'ha adaptat a la nova imatge corporativa i ha actualitzat el seu disseny. L'estructuració de la informació que conté el web s'ha fet de forma cohesionada, integral i transversal per facilitar l'accés des de diferents punts del portal (per temes, per destacats, etc.) sempre centrant-se en l'usuari amb l'objectiu de què la informació més utilitzada estigui al seu abast de manera fàcil.

El portal té 6 blocs clarament diferenciats: Ajuntament, serveis i tràmits, el municipi, actualitat, temes i suggeriments. A l'apartat de l'Ajuntament es pot trobar la informació relativa al govern, la gestió econòmica, anuncis, oferta pública d'ocupació, obra pública, etc. En el menú sobre el municipi hi ha la informació sobre com arribar-hi, el transport públic, plànols, carrers, guia d'equipaments, empreses i entitats, dades del municipi, turisme, fires i festes, llocs d'interès, etc. La part d'actualitat compren el bloc de notícies, agenda, avisos, l'enllaç a Instagram i mitjans de comunicació, entre d'altres.

A més hi ha altres zones dedicades a avisos, banners amb enllaços directes als diferents portals de l'administració electrònica, un calendari amb agenda d'actes, el directori d'oficines, la informació meteorològica i un formulari de contacte.

Cal destacar també la presència d'un cercador integrat i senzill que permetrà buscar la informació per paraules clau.

Els usuaris també podran rebre, si es subscriuen, un butlletí digital amb el recull de les notícies més destacades, l'agenda o els avisos.

El nou web també es posa a disposició del teixit associatiu, comercial i empresarial per incorporar informació dels seus àmbits i pugui esdevenir així un canal de comunicació més.

El nou web vol ser un aparador obert que faciliti tot tipus d’informació d’utilitat del municipi i el seu consistori a la ciutadania, per la qual cosa un dels apartats clau és la integració del Portal de transparència i de la Seu electrònica. La Seu permet dotar de garanties jurídiques la relació telemàtica entre la ciutadania i l'Ajuntament, gràcies a qualsevol certificat classificat per l'Agència Catalana de Certificació amb un nivell 3 o superior.  Els seus continguts utilitzen un canal de comunicació segur que permet obtenir garanties respecte la identitat del titular de la seu electrònica i xifrar les comunicacions entre ciutadania i Ajuntament per evitar que aquestes puguin ser interceptades per tercers.

El consistori continua treballant per consolidar el projecte de l’administració electrònica, oficina virtual, transparència i dades obertes, convertint el canal digital en el preferent per a la relació amb les persones i les empreses, i entre el personal intern de l’administració per oferir un millor servei.

Darrera actualització: 03.12.2017 | 22:43