Obres de reparació del mur del carrer Frederic Soler Pitarra

Dimarts, 8 de novembre de 2016 a les 16:00

El pròxim 14 de novembre començaran les obres de reparació estructural del mur de contenció que hi ha entre el carrer Frederic Soler Pitarra i l'aparcament públic de darrere de l'església.

Mentre durin les obres, aproximadament un mes, quedarà afectada la zona d'aparcament, ja que s'anul·laran unes 10 places.

El projecte, anomenat "Estabilització i reparació d'una part del mur del carrer Frederic Soler Pitarra" va ser redactat pels serveis de l'espai públic de l'AMB i aprovat per la mateixa AMB ja que es tracta d'una inversió que fa aquesta administració pública en el nostre municipi a càrrec del seu Pla d'inversions metropolità 2016-2019, dins del Programa d'actuacions de cohesió territorial (PACTE), destinant a aquest projecte un import de 18.900 (IVA inclòs).

Les obres que ara es realitzaran són una primera fase que s'ha considerat urgent per tal d'estabilitzar el mur però el projecte contempla una fase posterior de reparació del carrer Frederic Soler Pitarra en el tram afectat per l'estabilitat del mur. Les obres han estat adjudicades per part de l'AMB a l'empresa Inacces Geotècnica Vertical S.L. i la mateixa AMB realitzarà la direcció d'obres.

Ahir dilluns 7 de novembre es va signar l'acta d'inici de les obres de reparació del mur.

Darrera actualització: 03.03.2017 | 11:52