Puja al bus de la innovació Innobus 2016

Dijous, 4 de febrer de 2016 a les 16:00

Cervelló participa en el projecte Innobus 2016 promogut per Innobaix, l'Agència d'Innovació i Coneixement del Baix Llobregat.

Una iniciativa que pretén apropar els joves emprenedors a l'ecosistema empresarial de la comarca amb l'objectiu d'ajudar els joves capacitats però actualment en situació d'atur al llançament dels seus projectes i beneficiar les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent. Es tracta d'una gran oportunitat pels 50 millors universitaris de la comarca de donar impuls a les seves idees innovadores i connectar amb empreses que cerquen talent.

El projecte Innobus 2016 busca la participació de joves universitaris aturats o amb feines temporals amb actitud emprenedora, motivats pel talent, la innovació i amb moltes ganes de gaudir de l'experiència.

Per fer-ho s'omplirà un autobús de joves emprenedors i recorrerà durant 2 dies la comarca del Baix Llobregat, amb un itinerari preestablert realitzarà parades en empreses d'alt impacte a la zona. En cadascuna de les empreses als joves se'ls capacitarà amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En finalitzar l'itinerari els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea o prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

Els joves amb aquest perfil que vulguin participar a la iniciativa han dentregar sol·licituds i CV fins al 15 de febrer, a l'Ajuntament o enviar mail a cervello@cervello.cat.

El llistat de joves seleccionats es publicarà el 22 de febrer i l'experiència es materialitzarà del 7 a l'11 de març.

Darrera actualització: 16.03.2017 | 10:42