Torna l’Innobus per contactar emprenedors i empresaris

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 11:00

Els joves emprenedors de Cervelló que estiguin aturats i tinguin estudis universitaris poden inscriure al programa Innobus promogut per l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Es tracta d’una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar els emprenedors a l'ecosistema empresarial del territori metropolità.

El programa està destinat a emprenedors de fins a 40 anys que estaran dues setmanes en ruta per l’àrea metropolitana i entraran en contacte amb 18 empreses amb un alt potencial tecnològic i innovador, on podran aprendre i entregar el seu currículum. A més, estaran tres setmanes treballant al Citilab abans de la presentació final davant dels representants de les empreses. Els guanyadors podran establir una col·laboració becada amb alguna de les companyies, realitzar un viatge a Brusel·les per visitar centres d’innovació tecnològica o presentar els projectes al BIZ Barcelona. L’objectiu és ajudar els universitaris sense feina a promocionar i llançar els seus projectes i donar a conèixer el talent del Baix Llobregat.

Les persones interessades cal que omplin el formulari d’inscripció abans del 28 de febrer clicant aquí

Darrera actualització: 22.02.2018 | 11:52