Tot a punt per a la cursa Pota-Roja de Cervelló de diumenge vinent

Divendres, 10 de novembre de 2017 a les 09:00

Més de 700 persones s’han inscrit ja per a participar com a atletes a la cursa Wefeel Trail Sèries by Lidl, l’anomenada Pota-Roja, que se celebrarà el pròxim diumenge 12 de novembre a Cervelló. La cursa es repeteix per segon any consecutiu i davant l’èxit de participació i d’acceptació aconseguit en la darrera edició.

Els participants poden triar entre una de les dues modalitats repartides en cinc categories, una Trail de 8, 14 o 28 km i la Marxa BTT de 20 o 40 km, que transcorrerà per les muntanyes i els paratges naturals del municipi. Les inscripcions també poden fer-se efectives el mateix dia de la cursa a les instal·lacions esportives de Ceraqua, que serà el punt de trobada i sortida.
A més de diversos patrocinadors i d’entitats locals, l’organització de l’esdeveniment compta amb una seixantena de persones voluntàries que col·laboraran en el lliurament de dorsals i els obsequis als corredors, repartiran els avituallaments i estaran presents en els punts de control de la cursa. Durant tot el matí, els camins i corriols de muntanya s’ompliran de corredors, que a peu o en bicicleta, demostraran el seu nivell i condició física en un entorn privilegiat i en un ambient de festa i esportivitat.

Darrera actualització: 14.11.2017 | 09:56