Tot a punt per la Cursa solidària de diumenge

Divendres, 16 de març de 2018 a les 15:10

Cervelló celebrarà diumenge vinent, 18 de març, la 6a edició de la Cursa solidària de Cervelló, organitzada per una comissió formada pels centres educatius del municipi, les AMPA i l’Ajuntament de Cervelló.

Es tracta de la organització de diferents curses dins d’una festa esportiva solidària amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi, amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques. Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 7.30 fins les 15 hores. Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys.

L’acte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de diversos comerços i empreses, pretén recaptar bàsicament productes d’higiene infantil com bolquers, tovalloletes, sabons, cremes, etc. destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals. Des de la setmana passada i fins el mateix diumenge es poder formalitzar les inscripcions per participar-hi. Les aportacions dels atletes es fan el mateix dia de la cursa en el moment de la recollida dels dorsal. A canvi, els corredors s’emportaran una samarreta tècnica, una medalla i la satisfacció de ser solidari amb els seus veïns més desfavorits.

Darrera actualització: 16.03.2018 | 15:28