Xerrades educatives de suport a les famílies

Dimecres, 16 de novembre de 2016 a les 16:00

Avui dimecres 16 de novembre comença el cicle de xerrades "Eduquem en família" que ha organitzat la regidoria d'Educació de l'Ajuntament com a suport a la funció educativa de les famílies amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El Centre Cívic l'Ateneu acollirà la conferència-col·loqui "Les necessitats bàsiques dels infants i dels joves: sentiments i límits" a càrrec de l'Alba Soler, mestre i terapeuta, qui parlarà de necessitats, emocions i límits en les diferents etapes del desenvolupament de la persona, així com de l'estil de relació i els valors que estem potenciant amb els infants i joves, segons l'acompanyament que fem i els límits que establim amb ells.

La pròxima xerrada del cicle "Eduquem en família" està programada pel dia 1 de desembre i portarà per títol "Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa?" que s'impartirà a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'oferta es complementarà amb l'exposició fotogràfica "Escoles d'altres móns" del fotoperiodista Kim Manresa que es podrà visitar del 10 al 29 de gener de 2017 a la Sala Polivalent Gran de l'Ateneu.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 09:57