Vine a conèixer els nous canals de recerca de feina!

Dilluns, 11 de juny de 2018 a les 14:00

L’Aula de recerca de feina de l’Ajuntament de Cervelló organitza aquesta setmana unes jornades de formació per conèixer els nous canals que faciliten que les persones aturades puguin trobar feina.

Les jornades, organitzades amb el suport de la Diputació de Barcelona, tindran lloc del 13 al 15 de juny a la sala d’ordinadors de la Masia durant tot el matí, de 10 a 14 hores.

Els objectius d’aquesta formació són conèixer els canvis que la nova situació del mercat de treball ha generat en els canals de recerca de feina, així com els canals més importants en funció dels perfils professionals, a més d’adquirir un domini dels canals i saber-ne treure rendiment. Per aconseguir-ho, els continguts se centraran en el coneixement sectoritzat, les ETT de referència en funció del sector i territori, les empreses segons sectors, contacte amb pàgines web, accessos i estratègies i un repàs per la Comunicació 2.0 amb estratègies personalitzades de networking.

La formació s’adreça especialment a les persones inscrites en el Servei Local d’Ocupació però si alguna persona està interessada a participar-hi encara queden algunes places disponibles.

 

Darrera actualització: 11.06.2018 | 14:51