Taller SOS. Com afrontar una entrevista de feina

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 05:00

“SOS fa molts anys que no he fet una entrevista de feina. Com afrontar una entrevista de feina.” és el nom que rep el taller organitzat per l’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló que busca facilitar a la ciutadania les ferramentes adequades per afrontar una entrevista de feina.

El taller es desenvoluparà durant els dies 26, 27 i 28 de setembre, en horari de 9.30 a 13.30 hores a la sala polivalent de la biblioteca municipal de Cervelló. Per a poder participar-hi cal inscripció prèvia al telèfon 93 660 00 70 o a través del correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat.

De manera més ampliada, els objectius que persegueix són: afrontar una entrevista de feina avui en dia, després de molts anys fins i tot quan mai se n’ha passat cap; aprendre a organitzar els dies abans tot el que pot passar a l’entrevista; perdre la por a les entrevistes després d’un llarg temps sense fer-ne cap; aprendre a planificar tot el que passarà durant l’entrevista; aprendre a fer un seguiment de les entrevistes de feina i, treballar el coach ocupacional.

La jornada, subvencionada per la Diputació de Barcelona, està dirigida principalment als usuaris i usuàries del Servei Local d’Ocupació, tot i que també està oberta a tots aquells que estiguin en recerca de feina.

Darrera actualització: 06.09.2018 | 12:01