21a Fira de Cervelló, el cap de setmana vinent

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 15:00

Cervelló enllesteix els preparatius aquesta setmana per acollir la 21a edició de la Fira del municipi el dies 18 i 19 de maig.

La Fira dedicada al comerç, l'empresa i les entitats aplegarà una vuitantena d’expositors del municipi, de localitats veïnes i d'arreu de Catalunya. El recinte firal s'ubicarà al llarg del carrer Major, per la qual cosa el trànsit de la carretera N-340 es veurà afectat des de divendres dia 17 a partir de les 5 de la tarda fins al dilluns 20 de maig a les 6 de la matinada. 

En el marc de la Fira s'han organitzat una sèrie d'activitats i d'exhibicions de les diferents entitats i associacions del municipi, entre les quals cal remarcar la celebració de la trobada gegantera amb el bateig del gegant Guerau que es farà dissabte a la tarda, i l’11è Campionat de Catalunya d’arts marcials coreanes i la 2a Trobada de Protecció Civil que tindran lloc diumenge al matí.

La Fira s'obrirà oficialment dissabte 18 de maig a les 11 hores amb el passeig de les autoritats per visitar els diferents estands i expositors.

Podeu consultar la programació detallada clicant aquí o en el document adjunt. El programa conté tota la programació d'actes prevista fins al moment de tancar l'edició. L'organització es reserva el dret a modificar la programació i l'horari dels actes per causes meteorològiques o per raons alienes a la seva voluntat i demana disculpes, per endavant, si es veiés obligada a fer-ho.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 15:32