Cervelló amb La Marató de TV3

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 11:00

L’Ajuntament de Cervelló i diverses entitats de la població han preparat diferents activitats per recaptar fons per a La Marató de TV3 que enguany es centra en la malaltia del càncer.

En aquest sentit, diumenge 16 de desembre, el grup de Recerca i Gaudim Cervelló han organitzat la caminada Torrent Fondo – Penya Roja, que sortirà a les 9 hores del matí, des de l’Església de Sant Esteve. Es recomana portar calçat adient, esmorzar i aigua.

El mateix diumenge 16 de desembre, d’11 a 17 hores, el Grup d’Esplai El Raconet, ha preparat un parc infantil de Nadal on els infants de la casa, amb un donatiu previ, podran gaudir de les activitats organitzades per les entitats col·laboradores: circuit d’obstacles, passeig en carret, inflable rocòdrom, juga mou-te, xocolatada, encistellar, diables o pintar cares.

Divendres 21 desembre serà el torn de la cursa-caminada nocturna, Cervelló Night Trail. Per a nens i adults, amb curses de 4 i 10 kilòmetres, el punt de sortida serà a les 18 hores, des de la plaça de l’Ajuntament i caldrà dur lot.

Per poder participar en la cursa cal inscriure’s, fins al 20 de desembre, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o el mateix dia de la caminada fins a les 17.30 hores a la plaça de l’Ajuntament. A més, si voleu participar com a voluntaris/es de la cursa-caminada caldrà enviar un correu electrònic amb les vostres dades a crvl.esports@cervello.cat.

La investigació dona vida és l’eslògan que la 27a edició de La Marató ha escollit per englobar la campanya d’enguany centrada en el càncer. Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar projectes sobre la malaltia.  Si voleu conèixer més dades sobre La Marató podeu consultar la web https://www.ccma.cat/tv3/marato/

Darrera actualització: 12.12.2018 | 13:13