Curs com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat

Divendres, 15 de març de 2019 a les 09:00

L'Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló ha preparat el curs Com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat, per al 25 de març, amb una duració de 4 hores.

El curs forma part de les càpsules formatives que el servei municipal ha preparat per a l’edició 2019 i que estan destinades a persones que estiguin a l'atur o vulguin millorar la seva ocupabilitat.

Com ser seleccionat a Infojobs, persegueix ensenyar als i les usuàries l’ús del portal així com conèixer les diferents variables que milloraran la recerca i l’ocupabilitat.

El curs és totalment gratuït, i per poder participar cal inscripció prèvia al telèfon 93 660 00 70 o enviant un e-mail a l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat.

Les càpsules formatives es desenvoluparan de març a juny i de setembre al novembre de 2019. Concretament, el següent curs que es celebrarà a l’abril, serà sobre el currículum vitae, i li seguirà al maig el curs sobre com trobar feina a l’estiu.

Les persones que estiguin interessades podran trobar més informació a l’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló.

Darrera actualització: 15.03.2019 | 09:40