Torna el Supermes, l'abril més familiar al Baix Llobregat!

Dijous, 4 d'abril de 2019 a les 10:00

Durant els caps de setmana d'abril, el Baix Llobregat ha organitzat el mes més familiar de la història. Tots els divendres, dissabtes i diumenges podreu gaudir d'activitats pensades per a les famílies, amb descomptes en visites, restaurants i allotjaments.

Les famílies amb infants poden gaudir així d’una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions que cada establiment ha preparat especialment per a aquest abril. Les famílies poden activar les promocions i descomptes a cadascuna de les activitats, que enguany sumen més d’un centenar de propostes en aquesta campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. També s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.

A Cervelló es poden gaudir de descomptes al restaurant Masia Can Guitart Vell i a l’Hotel Golf Can Rafel.

Entreu al web www.elsupermes.cat i organitzeu la vostra súper escapada al Baix Llobregat.

 

 

Darrera actualització: 04.04.2019 | 10:48

Vídeo - Àudio