Comença el 2n Festival de Cinema Natura

Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 13:30

Cervelló celebra des d’avui, 29 de maig, fins al 2 de juny la 2a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló, amb la projecció aquesta tarda dels curtmetratges locals i dels mòbil films gravats al municipi.

El Centre Cívic l’Ateneu serà l’epicentre d’un festival que sota el lema “Tot el que pots somiar, tot el que cal despertar” té com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere: terror, drama, comèdia, fantasia o documentals.

Una de les novetats destacades d’aquest any és l’ampliació en la durada del Festival, que passa de 3 dies a 5. El Festival projectarà 8 curtmetratges seleccionats a concurs més 5 pel·lícules amb temàtica relacionada amb la natura i el medi ambient. D’aquests curts sortiran dos premis, el que atorgui el mateix públic present al Festival i el que concedeixi el jurat. Precisament el jurat estarà format per  la directora de cinema Sílvia Quer, el professor de cinema de l’Escola Massana, José Àngel Prieto, i el director del grup de teatre local la Calaixera, Salvador Duran. En aquesta edició s’incorporen dues categories noves: el millor curtmetratge rodat a Cervelló i el millor mòbil film gravat al municipi. El premi honorífic es concedeix a la jove sueca Greta Thunberg per la seva feina de conscienciació als adolescents davant dels perills del canvi climàtic.

A més de les projeccions, en l’edició d’enguany s’han organitzat activitats paral·leles amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com una exposició de fotografia de Segle Nou, una xerrada sobre energies alternatives a càrrec de Cervemakers i una caminada per visitar punts emblemàtics de la natura del territori de la mà de Gaudim Cervelló. També s’ha comptat amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i de Catalunya Ràdio en la promoció del Festival.

La inauguració oficial del Festival serà divendres 31 de maig a les 18 hores i es clourà diumenge 2 de juny amb la gala de lliurament dels premis. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom i podeu consultar els horaris al web www.cinemanaturacervello.com o clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 29.05.2019 | 14:10