2n Festival de Cinema Natura de Cervelló

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 12:00

L’espot del 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló s’ha donat a conèixer a la població durant el cap de setmana passat a l’estand de l’Ajuntament de la Fira.

El 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny en el Centre Cívic l’Ateneu del municipi per donar importància a la natura que ens envolta i als esforços per la recuperació del patrimoni. El festival acollirà gèneres ben diversos però amb un denominador comú: el respecte per la natura i sota el lema “Tot el que pots somiar, tot el que cal despertar”.

L’entrada al festival serà lliure i gratuïta. Els espectadors que assisteixin a la mostra de curtmetratges podran votar el seu curt preferit i així formar part del festival atorgant el premi del públic. El jurat estarà format per professionals del sector per tal que seleccionin el millor curtmetratge del festival. A més es premiaran el millor curt rodat a Cervelló i la millor peça gravada amb mòbil dins de la categoria Mòbil Films que s’estrenen en aquesta edició. També s’atorgarà un premi honorífic a la jove Greta Thunberg per la seva feina de conscienciació als adolescents davant dels perills del canvi climàtic.

L’anunci té com a escenari diversos espais emblemàtics de la natura que envolta Cervelló. Podeu visualitzar-lo clicant aquí o a l’enllaç següent.

Darrera actualització: 24.05.2019 | 12:33