30 anys d’Agermanament

Dimecres, 17 d'abril de 2019 a les 14:30

L’agermanament entre la localitat de Saint-Martin-le-Beau i Cervelló fa 30 anys, un aniversari que se celebrarà durant l’últim cap de setmana d’abril coincidint amb la visita dels nostres amics francesos.

Una delegació d’una cinquantena de persones arribarà a Cervelló divendres 26 d’abril a la tarda i serà rebuda a la Sala de Plens de l’Ajuntament per les autoritats locals, per posteriorment allotjar-se en les diferents cases de les famílies que acolliran els visitants.

Durant tot el cap de setmana, forasters, els membres de l’Associació d’Agermanament i les autoritats municipals participaran de sortides, visites i activitats pel territori. La més destacada i oberta a tota la població és la plantada de diversos ceps de vinya que es farà a la Plaça de Saint-Martin-le-Beau diumenge 28 d’abril a partir de les 6 de la tarda. Els ceps es portaran directament des de França per aquesta ocasió com a mostra dels vincles vinícoles d’ambdós pobles. L’acte comptarà amb la presència dels Gegants de Cervelló i estarà amenitzat amb música.

Els visitants tornaran a casa dimarts 30 d'abril al matí, un cop enfortits encara més els lligams d’amistat i fraternitat entre els dos pobles que van néixer l’any 1989 i continuen ben vius als dos municipis.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 14:52