Torna l’”Explica’m un conte”...però ara al poble

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana torna el cicle “Explica’m un conte” però amb canvis d’emplaçaments, ja que en lloc de fer-ho al bosc s’ubicarà en diversos punts del poble.

Serà la 6a edició d’un cicle de contes que amb l’arribada del mes de juliol en els últims anys aplega a grans i petits en entorns naturals per escoltar històries i espectacles cada cap de setmana. Enguany però amb diferències per la situació que farà que els contes s’apropin al nucli urbà del poble per garantir l’aplicació de les noves mesures sanitàries i controlar molt més la seguretat dels assistents.

A partir de divendres vinent,  10 de juliol, i fins al 31 de juliol podrem gaudir de diversos espectacles adreçats a tota la família dins d’un projecte conjunt organitzat per l’Ajuntament de Cervelló, l’escola de teatre el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com amb el Moi Aznar al capdavant, i també amb la col·laboració de l’Aula de Música.

El tret de sortida el farà la companyia amfitriona, Jomeloguisjomelo.com, amb “La volta al món en uns quants contes” a la plaça de l’Ajuntament, divendres vinent a les 19.30 hores. La setmana següent, la Companyia Ukecontes ocuparà la Plaça Saint-Martin-le-Beau per oferir l’espectacle “Contem amb la música”, que serà en horari nocturn a les 22 hores. Divendres 24 de juliol serà el torn de la història de “La Berta sense por” explicada per la Companyia Teatrem al carrer Montserrat. I finalment per tancar el cicle i enllaçar-lo amb les propostes que s’estan organitzant per la Festa Major, arribarà la Companyia El Replà amb “Dia de Festa Major” que prometen una gran festa al Parc de la Timba. En cas de pluja, els espectacles es traslladarien a la pista poliesportiva.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 14:26