8a Cursa Solidària, diumenge 15 de desembre

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 13:30

La Cursa Solidària que es va ajornar el passat 20 d’octubre a causa de la pluja se celebrarà finalment diumenge vinent, 15 de desembre, en la que ja és la seva 8a edició.

La Cursa Solidària reuneix diferents curses dins d’una festa esportiva solidària amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi, amb el doble objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques.

Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 7 fins a les 15 hores des del carrer Malvasia fins a Coral Diana. Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys, que començaran les curses a partir de les 11 del matí. Abans es podran fer les inscripcions d’última hora i la recollida dels dorsals a canvi de les aportacions dels atletes. L’acte, que compta amb el suport de diversos comerços i empreses del municipi, pretén recaptar bàsicament productes de neteja i d’higiene personal destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals amb la col·laboració de Cervelló Solidari i Càritas. Enguany serà la Cursa més solidària de totes, ja que a més a més es podrà col·laborar fent donatius per a la Marató de TV3.

Fins al mateix diumenge es poden formalitzar les inscripcions a les escoles, Ceraqua i l’Ajuntament. Els infants que ja estaven inscrits a l’octubre no cal que ho tornin a fer.

Els horaris de les curses són els següents:

  • 11 hores: E.S.O.  
  • 11.15 hores: 5è i 6è
  • 11.30 hores: 3r i 4t   
  • 11.50 hores:1r i 2n  
  • 12.10 hores: P4 i P5 
  • 12.30 hores: P3        

A les 13 hores es farà el lliurament de premis i s'atorgaran trofeus pels tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria. Tots els participants rebran samarretes tècniques, medalles i un petit avituallament. Els nens i nenes de P-3 podran participar amb els seus pares o familiars, però faran una cursa no competitiva i no poden optar a copa.

 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 13:56