Notícies

 • Cartell Carnaval infantil Preparant el Carnaval dels més petits 17 de febrer de 2020

  Encetem una setmana que vindrà marcada per la celebració del Carnaval a tot el territori. Les escoles de Cervelló han organitzat les seves rues per divendres vinent i el Carnaval infantil arribarà dissabte, 22 de febrer, amb la rua, animació i concurs de disfresses.

 • Cartell jornades de portes obertes als centres educatius Portes obertes als centres educatius 14 de febrer de 2020

  Entre el 4 de març i el 28 d'abril, els centres educatius de Cervelló faran diverses jornades de portes obertes per tal que les famílies i els futurs alumnes puguin conèixer l’oferta educativa del municipi, de cara al pròxim curs escolar.

 • Cartell 6a Cursa del Patró de Bombers Inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers 14 de febrer de 2020

  Ja són obertes les inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers Memorial José Garrido i el 1r King of the Mountain (KOM) Castell de Cervelló que se celebrarà diumenge 1 de març.

 • Balanç de la recollida de roba de Humana a Cervelló l'any 2019 Recollides més de 26 tones de tèxtil per a fins socials 13 de febrer de 2020

  La Fundació Humana ha recuperat més de 26 tones de roba usada el 2019 a Cervelló a través dels contenidors de recollida selectiva de tèxtil instal·lats al municipi. 

 • Programa Explorer Lab Impuls per als joves emprenedors amb idees de negoci 10 de febrer de 2020

  Els joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci poden participar en la nova edició del programa Explorer Lab que impulsa el Banco Santander en fase pilot.

 • Sessió informativa sobre el nou bus Sessió informativa sobre el nou bus 7 de febrer de 2020

  El transport en bus de Cervelló experimentarà alguns canvis a partir de finals de febrer per millorar la mobilitat dels usuaris, fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 • Presentació del nou llibre d’Antonio León Presentació del nou llibre d’Antonio León 7 de febrer de 2020

  La Biblioteca municipal acollirà avui divendres, 7 de febrer, la presentació del llibre Manipuladores del tiempo 2 de l’artista Antonio León.

 • Feines d'adequació del pas alternatiu de vianants al carrer Major, 72 Pas alternatiu de vianants al carrer Major, 72 6 de febrer de 2020

  Aquesta setmana han començat els treballs per condicionar el tram del carrer Major, a l’alçada del número 72, que està afectat per l’enderroc de l’edifici d’aquest número per tal de garantir el pas de vianants per la vorera amb totes les mesures de seguretat.

 • Xerrades amb l'exalcalde Josep Lúís Morant Xerrades amb els alcaldes de Cervelló 30 de gener de 2020

  La Biblioteca municipal ha organitzat un cicle de xerrades amb els alcaldes que ha tingut l’Ajuntament durant la democràcia com a protagonistes.

 • 9a Sessió sobre invertebrats i medi ambient 9a Sessió sobre invertebrats i medi ambient 29 de gener de 2020

  El pròxim 8 de febrer la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló acollirà la 9a Sessió científica sobre invertebrats i medi ambient organitzada pel Dr. Xavier Jeremías, membre de la Institució Catalana d’Història Natural, amb la col·laboració de diferents institucions i organismes.

 • Nou regidor en el consistori Nou regidor en el consistori 28 de gener de 2020

  Ahir dilluns va prendre possessió el nou regidor d’ERC-SUMEN-MES-AM a l’Ajuntament de Cervelló, Òscar Nicolau Ruiz, durant la sessió plenària ordinària del mes de gener.

 • Cartell inscripcions Carnaval 2020 Obertes les inscripcions pel Carnaval 2020 27 de gener de 2020

  L’Ajuntament de Cervelló ha obert avui el període d’inscripcions per a la participació de les comparses en el Carnaval 2020.

 • Tall del carrer Ennec Bofill per obres Tall del carrer Ennec Bofill per obres 27 de gener de 2020

  Demà dimarts començaran els treballs de millora del paviment del carrer Ennec Bofill de la urbanització Costa de la Perdiu del municipi.

 • Fi de l’episodi de contaminació atmosfèrica Fi de l’episodi de contaminació atmosfèrica 27 de gener de 2020

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha donat per finalitzat aquest matí l’episodi de contaminació atmosfèrica per nivells elevats de PM10 que havia declarat dissabte a tot Catalunya, d’acord amb el Protocol d’actuació en cas d’episodis d’alta contaminació per partícules en suspensió.

 • Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per PM10 23 de gener de 2020

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha declarat avui situació d’avís preventiu per nivells moderats de PM10 d’acord amb el Protocol d’actuació en cas d’episodis d’alta contaminació, aprovat pel consell metropolità el 31 de gener de 2017.

 • Arbre caigut a la via pública Actualització de la informació sobre el temporal 21 de gener de 2020

  Els efectes de la borrasca Glòria que estem patint al municipi des d’ahir estan afectant diversos carrers durant tot el dia.

 • Arbre caigut al carrer Prullans Incidències pel temporal de pluja i vent 21 de gener de 2020

  El temporal de vent i pluja que ens afecta des d’ahir ha provocat la caiguda d'un arbre al carrer Prullans de Can Guitart Vell aquest matí.

 • Mapa de risc per vent Alerta per fort vent fins demà dimarts 20 de gener de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa (CECAT) manté la fase d'alerta per vent del Pla Especial d'Emergències per risc a tot Catalunya (VENTCAT).

 • Escola Santa Maria de Cervelló Arreglada la calefacció de l’Escola Santa Maria 17 de gener de 2020

  A les 6 hores d’aquesta matinada s’ha aconseguit posar en marxa al 100% el sistema de calefacció de l’Escola Santa Maria de Cervelló que va començar a funcionar deficientment després de la tornada de les vacances de Nadal.

 • Pla Econòmic Finacer 2019-2020 Aprovat el Pla Econòmic Financer 2019-2020 17 de gener de 2020

  El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data 23 de desembre de 2019, va aprovar el Pla Econòmic Financer pels exercicis 2019-2020 elaborat pel consistori amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Guia rehabilitació energètica d'edificis Consells per a la rehabilitació energètica d’edificis 16 de gener de 2020

  L’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya ha editat la publicació “Rehabilitació energètica d’edificis”, dins de la col·lecció Recomanacions ICAEN Per fer-ho bé!.

 • Pressupost municipal 2020 Aprovat el Pressupost municipal per a l’any 2020 16 de gener de 2020

  Fins al dia 23 de gener es poden presentar al·legacions a l’aprovació inicial del Pressupost General de l’Ajuntament per a l’exercici 2020.

 • Control de velocitat amb radar al carrer Vidriers Campanya de control de velocitat al municipi 15 de gener de 2020

  La Policia local de Cervelló ha engegat una campanya de control de la velocitat dels vehicles que circulin pel terme municipal.

 • Cartell festa patronal de la Germandat de Sant Sebastià Festa patronal de la Germandat de Sant Sebastià 14 de gener de 2020

  La Germandat de Sant Sebastià de Cervelló celebrarà diumenge vinent, 19 de gener, la seva festa patronal amb diversos actes en honor al seu patró, la festivitat del qual se celebra el 20 de gener.

 • Cartell Audicions ESMUC Audicions de l’ESMUC a l’Església de Santa Maria 10 de gener de 2020

  L’Església de Santa Maria de Cervelló acollirà diumenge vinent les proves del Departament de Música Tradicional de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en format concert obert al públic i amb entrada gratuïta.

 • Bones Festes! Bones Festes! 23 de desembre de 2019
 • Cartell Cursa Nit Trail Obertes les inscripcions per la Nit Trail 20 de desembre de 2019

  Fins al pròxim 31 de desembre es poden formalitzar les inscripcions per participar en la Cursa Nit Trail,  la cursa-caminada de Nadal per a totes les edats que enguany se celebrarà el 3 de gener vinent.

 • Carell donació especial de sang per dilluns vinent Donació especial de sang per dilluns vinent 20 de desembre de 2019

  El Banc de Sang i Teixits ha organitzat una donació especial de sang en el municipi per dilluns vinent, 23 de desembre, amb motiu de les festes nadalenques.

 • Cartell arribada Pare Noel Preparant l’arribada del Pare Noel 18 de desembre de 2019

  La Sala d’Actes de l’Ateneu acull aquesta setmana els preparatius per a la gran festa de rebuda del Pare Noel de dissabte vinent a l’Ateneu que estan organitzant els Trapelles de Cervelló amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 • Horaris de Nadal Horaris de Nadal 18 de desembre de 2019

  Amb motiu de les festes de Nadal, alguns equipaments i serveis públics modifiquen el seu horari d’atenció al públic.

 • Avís d'episodi de contaminació de l’aire Avís d'episodi de contaminació de l’aire 18 de desembre de 2019

  La intrusió de pols procedent de l'Àfrica ahir 17 de desembre i la previsió dels models de dispersió de contaminants per al dia d'avui ha provocat la declaració d’episodi ambiental per alta contaminació de l'aire pel contaminant PM10, per a tot el territori.

 • Calendari 2020: un any pel civisme Calendari 2020: un any pel civisme 18 de desembre de 2019

  L'Ajuntament de Cervelló ha editat un calendari de paret per a l'any 2020 dedicat enguany a promoure el civisme i fer difusió de la nova ordenança reguladora.

 • Cartell sessió informativa tribut metropolità Sessió informativa sobre el tribut metropolità 13 de desembre de 2019

  L’Ajuntament de Cervelló ha organitzat una sessió informativa per explicar els detalls del nou tribut metropolità, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 • Cartell recollida de joguines Campanya de recollida de joguines 13 de desembre de 2019

  Amb l’objectiu de què tots els infants puguin tenir regals el dia de Reis, la Creu Roja torna a engegar l’anual campanya de recollida de jocs i joguines.

 • Cartell mostra de pessebres Mostra de pessebres de la Parròquia 13 de desembre de 2019

  Com cada any per aquestes dates, la Parròquia de Sant Esteve de Cervelló ha organitzat la tradicional mostra de pessebres.

 • Cartell cursos de català Cursos de català per a adults 13 de desembre de 2019

  L’Oficina de Català de Cervelló ha començat les inscripcions per als cursos de català per a adults dels pròxims mesos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística.

 • Carrers afectats per la pavimentació Obres de pavimentació a la zona del Grau 13 de desembre de 2019

  Avui divendres, 13 de desembre, s’iniciaran les obres de pavimentació de dos carrers de la zona residencial del Grau, concretament de Maset del Grau i de Torrent del Mascaró.

 • Cartell 8a Cursa Solidària 8a Cursa Solidària, diumenge 15 de desembre 12 de desembre de 2019

  La Cursa Solidària que es va ajornar el passat 20 d’octubre a causa de la pluja se celebrarà finalment diumenge vinent, 15 de desembre, en la que ja és la seva 8a edició.

 • Foto vacunacions gent gran Xerrada sobre la grip 11 de desembre de 2019

  El Casal de la Gent Gran Josep Tarradellas acollirà divendres vinent una xerrada sobre la grip estacional amb professionals mèdics del Centre d'Assistència Primària.

 • Pla per la Diversitat efectiva, sexual i de gènere Participació ciutadana en el Pla per la Diversitat Sexual 11 de desembre de 2019

  Per tal d'elaborar la diagnosi del Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat en què Cervelló està treballant, es demana la participació de la ciutadania a través d'un qüestionari.

 • Campanya comercial de Nadal El millor comerç a Cervelló 5 de desembre de 2019

  Amb l’objectiu de promoure les compres de Nadal en el municipi, la Unió de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament tornen a impulsar enguany una campanya promocional de les botigues locals.

 • Cartell voluntaris de Reis Vols participar en la Cavalcada de Reis? 4 de desembre de 2019

  Els Reis d’Orient fan una crida a la ciutadania de Cervelló per tal que tothom que ho desitgi pugui col·laborar en la Cavalcada del 5 de gener al vespre.

 • El millor Nadal a Cervelló El millor Nadal a Cervelló 3 de desembre de 2019

  Amb la Fira de Nadal celebrada el passat diumenge 1 de desembre a la rambla Tarradellas i la col·locació dels guarniments a la via pública, Cervelló ha donat la benvinguda a les festes nadalenques.

 • Cartell Fira de Nadal 2019 Fira de Nadal, diumenge vinent 27 de novembre de 2019

  El tret de sortida de les festes de Nadal d'enguany el donarà la instal·lació de la Fira de Nadal a la rambla Josep Tarradellas diumenge vinent, 1 de desembre.

 • Cartell Penya Blaugrana futbol femení La Penya Blaugrana impulsa el futbol femení 27 de novembre de 2019

  La Penya Blaugrana de Cervelló ha impulsat una campanya per promoure la pràctica del futbol entre les noies del municipi.

 • Cartell xerrada sobre economia circular Xerrada sobre l’economia circular i el canvi climàtic 27 de novembre de 2019

  Amb l’objectiu d’aprofundir en els detalls de què és l’economia circular i com repercuteix en el canvi climàtic, l’entitat Cervemakers ha organitzat una xerrada divulgativa per avui dimecres a la Biblioteca municipal.

 • Cervelló a España Directo de TVE Cervelló, al programa "España Directo" de TVE 26 de novembre de 2019

  Cervelló va protagonitzar el passat dijous, 21 de novembre, un dels reportatges del programa “España Directo” que s’emet cada tarda a Televisió Espanyola.

 • Cartell 25N 25N: Setmana contra la violència masclista 21 de novembre de 2019

  Cervelló va començar ahir els actes de la setmana contra la violència masclista amb motiu de la commemoració dilluns vinent del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

 • Cartell aniversari final Guerra Civil Commemoració del final de la Guerra Civil 21 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de Cervelló ha organitzat un acte per commemorar el 80è aniversari del final de la Guerra Civil espanyola dissabte vinent, 23 de novembre, al parc de la Timba.

 • Cervelló Informació sobre el tribut metropolità 21 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de Cervelló està revisant l’ordenança que regula el tribut metropolità, l’impost de l’AMB que finança les actuacions necessàries per aconseguir un territori metropolità més ordenat i vertebrat en matèria d’espai públic i d’infraestructures necessàries per a la connectivitat mobilitat i funcionalitat del territori.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52