Notícies

Pàgina 2 de 7
 • JOBarcelona 2019 7 de març de 2019 VI Congrés Internacional de feina i orientació professional

  El pròxim 19 de març, el Palau de Congressos de Catalunya, acull la VI edició del Congrés Internacional de feina i orientació professional, orientat a aquelles persones que estiguin en recerca de feina fins a 35 anys i que estiguin en procés de graduació o tinguin un grau universitari.

 • Jornada portes obertes centres educatius 2019 5 de març de 2019 Jornades de portes obertes als centres educatius de Cervelló

  Un any més, els quatre centres educatius de Cervelló obren les seves portes del 12 de març fins al 30 d’abril de 2019.

 • Carnaval Cervelló 2019 4 de març de 2019 Arriba el carnaval de Cervelló 2019

  Un total de 10 comparses s'han inscrit enguany al Carnaval de Cervelló del proper dissabte 9 de març, de les quals 7 són locals i 3 foranes.

 • Fí període contaminació atmosfèrica 4 de març de 2019 Finalització de l'episodi ambiental per alta contaminació

  El Servei de Vigilància i Control de l'Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic informa a tota la població que s’ha declarat, avui dilluns 4 de març, la finalització de l'episodi ambiental per alta contaminació de l'aire perPM10, iniciat el passat 28 de febrer.

 • Programa Dia Int Dones 2019 1 de març de 2019 Actes del Dia Internacional de la Dona 2019

  Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Cervelló ha preparat diverses activitats per al divendres 8 i dissabte 16 de març.

 • Alta contaminació 28 de febrer de 2019 Declarat, avui dijous 28 de febrer, episodi ambiental d’alta contaminació

  La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya informa que, avui dijous 28 de febrer, s’ha declarat episodi ambiental d’alta contaminació de l’aire per partícules en suspensió PM10.

 • Llibre A.N.G.L 28 de febrer de 2019 Presentació del llibre A.N.G.L i hora del conte a la biblioteca

  La Biblioteca Municipal de Cervelló acull divendres 1 i dijous 7 de març diverses activitats adreçades a públics de diferents edats.

 • Tertúlia literària 26 de febrer de 2019 Tertúlia literària El perfum: història d'un assassí

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 6 de març la tertúlia literària sobre la novel·la  El perfum: història d’un assassí , de l’autor Patrick Süskind.

 • Carnestoltes infantil 22 de febrer de 2019 Carnaval infantil dissabte 2 de març 2019

  El Carnaval infantil de Cervelló se celebrarà el proper dissabte 2 de març, amb una rua pels carrers que començarà a les 17.30 hores de la tarda a la plaça de l'Ajuntament i finalitzarà a l'Ateneu amb animació infantil, el concurs de disfresses i una xocolatada per a tothom.

 • Presentació Projecte TIC Dones 22 de febrer de 2019 Presentació de la nova edició del projecte TIC Dones

  El passat dia 20 de febrer va tenir lloc la presentació de la nova edició del projecte TIC Dones, a la sala de Plens de l’ajuntament.

 • Innobus 20 de febrer de 2019 Inscripcions a la sessió informativa de l’Innobus Metropolità 2019

  L’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat (InnoBaix), presenta l’Innobus metropolità, una iniciativa del programa InnoAMB que vol apropar els emprenedors a l'ecosistema empresarial del territori metropolità.

 • Xerrada sobre els canaris 20 de febrer de 2019 Xerrada sobre els canaris a la biblioteca

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat la xerrada ‘Coneguem els nostres canaris’, que es desenvoluparà el dimarts 26 de febrer, a les 18.30 hores de la tarda, a la sala polivalent de l’edifici.

 • Espai Atenció psicològica 20 de febrer de 2019 Nova ubicació del Servei Municipal d’Atenció Psicològica per a les Dones

  El Servei Municipal d’Atenció Psicològica per a les Dones es trasllada a l’edifici de La Nau (c/Germandat de Sant Sebastià, 14). L’horari d’atenció serà els dimecres de les 9:30 hores a les 13:30 hores. Cal demanar cita prèvia al telèfon de l’Ajuntament 628362499, o a través de la següent adreça electrònica: crvl.igualtat@cervello.cat

 • Exposició Rostres 19 de febrer de 2019 Exposició “Rostres”, de Josep Parera

  La Sala Polivalent de l’Ateneu acull, aquest divendres 22 de febrer, la inauguració de l’exposició Rostres , de l’artista Josep Parera.

 • Visita de les classes de 3r primària de l'escola Santa Maria de Cervelló 15 de febrer de 2019 L’alumnat de 3r de l’Escola Santa Maria de Cervelló visita l’Ajuntament

  Les i els alumnes de 3r de primària de l’Escola Santa Maria de Cervelló han visitat l’Ajuntament de Cervelló i han aprofitat per explicar-li a l’alcalde, José Ignacio Aparicio, les actuacions escolars que volen desenvolupar per ajudar l’ONG Mans Unides.

 • Inscripcions Carnaval 2019 13 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions per a participar en el Carnaval de Cervelló 2019

  Fins a l’1 de març de 2019 està obert el període d’inscripció per a participar en la rua i el concurs de Carnaval de Cervelló de la present edició, que es celebrarà el 9 de març a partir de les 19 hores de la tarda.

 • Voluntariat per la Llengua 13 de febrer de 2019 Voluntariat per la llengua a Cervelló

  L’Oficina de Català de Cervelló promou una nova edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL).

 • Curs grup de conversa 11 de febrer de 2019 Curs Grup de conversa de català

  El servei de català de Cervelló ha preparat el curs Grup de conversa en català que s’iniciarà el dimecres 13 de febrer fins al 29 de maig. Les classes es desenvoluparan els dimecres, de 17.15 a 18.45 hores a l'Ateneu de Cervelló.

 • Carrer Serra Corredora 8 de febrer de 2019 Treballs a la via pública

  Dilluns 11 de febrer s’inicien obres a diversos punts de Cervelló que no afectaran el trànsit però sí que s’ocuparan algunes places d’aparcament on no es podrà estacionar mentre durin les tasques.

 • Taller el jove barber de Sevilla 8 de febrer de 2019 Últimes places per al taller i òpera El Jove Barber de Sevilla

  La Biblioteca Municipal de Cervelló informa que continua obert el període d’inscripció per poder participar en el taller sobre l’òpera còmica El jove barber de Sevilla   i la posterior visita de l’obra al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

 • Xerrada Serafí Pitarra 8 de febrer de 2019 Actes a la biblioteca sobre la N-340 i Serafí Pitarra

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha preparat per al dijous 14 i divendres 15 de febrer diverses activitats al voltant de la carretera N-340 i del poeta i dramaturg “Serafí Pitarra”, en Frederic Soler i Hubert.

 • Pintura vial velocitat 30 6 de febrer de 2019 Senyalització de zona 30 al carrer Santa Anna

  Durant aquesta setmana els operaris estan pintant, al carrer Santa Anna, les marques horitzontals del carril bici i zona 30 de convivència entre bicis i vehicles, i que forma part del projecte d’implantació de la xarxa ciclable al terme municipal de Cervelló.

 • Zona esbarjo gossos 6 de febrer de 2019 Aprovat definitivament el projecte d’ampliació de la zona d’esbarjo per a gossos

  El Ple de l’Ajuntament de Cervelló, celebrat el 29 de gener, ha aprovat definitivament el Projecte d’ampliació de la zona d’esbarjo per a gossos, després que aquest hagi estat exposat públicament durant 30 dies i no s’hagin presentat al·legacions.

 • Cursos formació joventut aturada 4 de febrer de 2019 Cursos de formació per a la joventut aturada

  El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cervelló ofereix diversos cursos formatius per a joves d’entre 18 i 29 anys que estiguin aturats.

 • Paviment aula infantil 1 de febrer de 2019 Obres de millora a l’escola Santa Maria de Cervelló

  L’escola de Santa Maria de Cervelló ha realitzat durant el mes de gener diverses obres de millora en l’equipament escolar.

 • Cartell de la xerrada 'Alcohol, amic o enemic?' 1 de febrer de 2019 Xerrada sobre l’alcohol a la biblioteca

  La Biblioteca Municipal de Cervelló acull divendres 8 de febrer la xerrada L’alcohol, amic o enemic? , que impartirà el Dr. Pere Larrosa, a les 19.30 hores a la Sala Polivalent de l’equipament municipal.

 • Donació de sang 31 de gener de 2019 Donació de sang el dijous 7 de febrer

  El Banc de Sang i Teixits del Baix Llobregat ha organitzat el dijous 7 de febrer, una campanya de donació de sang al municipi de Cervelló.

 • Hora del conte especial nadons 31 de gener de 2019 Hora del conte especial nadons

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha preparat per al dijous 7 de febrer una hora del conte molt especial, dirigida a nadons.

 • Antoni Poveda (AMB) i José Ignacio (Aj. Cervelló) signen conveni C-Bus 30 de gener de 2019 Cervelló signa amb l’AMB un conveni per gestionar el C-Bus

  L’Ajuntament de Cervelló ha signat, aquest dilluns 29 de gener, amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) un conveni amb l’objectiu de garantir la continuïtat del C-Bus i traspassar la gestió del servei a l’AMB.

 • Matrícula cursos TIC Dones 30 de gener de 2019 Nous cursos del projecte TIC Dones 2019

  L’Ajuntament de Cervelló organitza diversos cursos sobre noves tecnologies de la informació i la comunicació, en el marc del projecte TIC Dones 2019.

 • Tertúlia literària Els ponts de Madison County 30 de gener de 2019 Tertúlia literària sobre Els ponts de Madison County

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 6 de febrer la tertúlia literària sobre la novel·la Els ponts de Madison County , de l’autor Robert James Waller.

 • Xerrada sobre l'Iran, l'antiga Pèrsia 25 de gener de 2019 Xerrada a la biblioteca sobre l’Iran, l’antiga Pèrsia

  L’Iran, l’antiga Pèrsia és el nom de la xerrada que l’Antonio Monforte impartirà el divendres 1 de febrer, a les 18.30 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

 • Grades camp d'esports municipal de Cervelló 25 de gener de 2019 Obert el període d’informació pública del projecte constructiu d’una marquesina al camp d’esports

  S’ha obert, durant trenta dies, el període d’informació pública del projecte d’obra local ordinària anomenat Projecte executiu per a la construcció d’una marquesina al camp de futbol municipal de Cervelló , que el Ple de l’Ajuntament de Cervelló va aprovar inicialment el dijous 17 de gener de 2019, en sessió ordinària.

 • L'hort ecològic a Cervelló 24 de gener de 2019 Jornada a la biblioteca sobre l’hort ecològic

  L’entitat Eix Social organitza la jornada L’hort ecològic a Cervelló: Coneguem les nostres possibilitats  que tindrà lloc el dijous 31 de gener, a les 18.30 hores en la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

 • Consells davant les ventades 24 de gener de 2019 Alerta per risc de vent

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) comunica que continua activada la fase d’ALERTA del Pla Especial d'Emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT), d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya per a tot el territori, especialment a la meitat Nord de Catalunya i comarques del prelitoral de Barcelona.

 • Taller jove barber Sevilla 23 de gener de 2019 Obertes les inscripcions per al taller i l’òpera El jove barber de Sevilla

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha obert el període d’inscripcions per poder participar tant en el taller familiar com en la visita a l’òpera El jove barber de Sevilla programats per al divendres 15 i dissabte 16 de febrer respectivament.

 • Calçotada popular 23 de gener de 2019 Obertes les inscripcions per a la calçotada popular

  Agermanament Cervelló – St. Martin-Le-Beau ha obert les inscripcions per participar en la calçotada popular que ha organitzat en l’Ateneu municipal, diumenge 10 de febrer a partir de les 14 hores.

 • Open Cervelló Karate-Do 21 de gener de 2019 Open Cervelló 2019 de Karate-Do

  El club de karate Kiritsu Cervelló, ha organitzat el dissabte 26 de gener, l’Open Cervelló 2019 de Karate-Do, que s’iniciarà a les 9 del matí al pavelló municipal Xavier Ballber i continuarà a la tarda a partir de les 16 hores.

 • Festa germandat Sant Sebastià 20 de gener de 2019 Festa de la Germandat de Sant Sebastià

  La Germandat de Sant Sebastià de Cervelló ha preparat per al diumenge 27 de gener diversos actes en honor al seu patró, la festivitat del qual se celebra el 20 de gener.

 • Xerrada La propaganda impresa durant la Guerra Civil 19 de gener de 2019 Xerrada La propaganda impresa durant la Guerra Civil

  Durant la Guerra Civil ambdós bàndols imprimeixen una gran quantitat de propaganda política en diferents formats per difondre els seus missatges entre tota la població.

 • Obres col·lector Can Paulet 18 de gener de 2019 Aprovació definitiva del Projecte constructiu de sanejament en baixa del nucli de Can Paulet

  El Ple de l’Ajuntament de Cervelló, celebrat ahir dijous 17 de gener, ha aprovat definitivament el “Projecte constructiu de sanejament en baixa del nucli de Can Paulet" del municipi.

 • Caixa niu 1 17 de gener de 2019 El Parc de la Timba millora la seva biodiversitat

  El Parc de la Timba de Cervelló és un dels 52 parcs metropolitans que ha millorat la seva varietat d’espècies gràcies a les diferents actuacions que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha elaborat durant els darrers dos anys en aquests tipus d'equipaments i que formen part del Pla de millora de la biodiversitat a la xarxa de parcs i platges metropolitans.

 • Conferència i pràctica sobre genealogia 14 de gener de 2019 Introducció a la genealogia. Conferència i pràctica

  Introducció a la genealogia és la conferència que l’entitat Segle nou ha organitzat a la sala polivalent de l’Ateneu de Cervelló el divendres 18 de gener, a partir de les 19.30 hores.

 • 2a edició munta la teva impressora 3D 14 de gener de 2019 Segona edició del “Munta la teva impressora 3D”

  Després de l’èxit de la primera edició, l’equip de Cervemakers organitza la segona edició del taller “Munta la teva impressora 3D”, que es desenvoluparà el divendres 18 de gener de 18 a 21 hores (3 hores) i dissabte 19 de gener de 9 a 13 hores (4 hores), a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

 • Cens electoral eleccions municipals 2019 7 de gener de 2019 Inscripció al cens electoral de les persones estrangeres amb dret a vot a les properes eleccions municipals

  El pròxim 26 de maig se celebren les eleccions municipals a Espanya, on espanyols i comunitaris tenen dret a votar. Molts ciutadans no comunitaris també ho poden fer.

 • Parada bus 7 de gener de 2019 Cervelló forma part de la nova tarifa metropolitana de l’AMB

  Cervelló entra a formar part dels 12 municipis de la segona corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que des d’aquest 1 de gener de 2019, compten amb una tarifa metropolitana que els permet pagar el transport públic al preu d’una zona tarifària.

 • Tall d'aigua c Ampúries 7 de gener de 2019 Tall d’aigua al carrer Ampúries dimarts 8 de gener

  L’empresa d’aigua Sorea informa a la població que durant el matí de dimarts 8 de gener, des de les 9.30 i fins a les 14 hores, es tallarà el subministrament d’aigua potable al carrer Ampúries.

 • Fatxada biblioteca municipal 7 de gener de 2019 Exposició, tertúlia literària i conte infantil a la biblioteca

  La Biblioteca Municipal de Cervelló inicia dilluns 7 de gener l’exposició de programes de mà dels anys 50, que en Marià Sala ha cedit a aquest espai perquè s’exposi al vestíbul de la biblioteca fins el 28 de febrer.

 • Tertúlia literària 2 de gener de 2019 Tertúlia literària sobre El guardián invisible

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 9 de gener la tertúlia literària sobre l’obra El guardián invisible , de l’autora Dolores Redondo.

 • ioga en família 31 de desembre de 2018 Acte benèfic de ioga en família

  Aquest divendres 4 de gener, la sala d’Actes del Centre Cívic l’Ateneu, acollirà a les 18 hores de la tarda una classe de ioga en família, impartit per la cervellonina María José.

Pàgina 2 de 7
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52