Notícies

 • Mesures aplicables a serveis i personal municipals pel coronavirus Mesures aplicables al personal i serveis municipals pel coronavirus 12 de març de 2020

  L’Ajuntament de Cervelló ha aprovat una sèrie de mesures de caràcter temporal i extraordinari amb motiu de la situació generada per l’evolució del coronavirus en relació amb el personal i els serveis municipals que s’aplicaran durant els pròxims 15 dies.

 • Activada la situació d’emergència pel coronavirus Activada la situació d’emergència pel coronavirus 12 de març de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya  (CECAT) del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha comunicat avui dijous que el pla d'actuació del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc ha passat de fase d'alerta a EMERGÈNCIA-1.

 • Mesures per fer front al coronavirus Mesures per fer front al coronavirus 12 de març de 2020

  Davant la situació actual provocada per l’expansió del coronavirus, l’Ajuntament de Cervelló ha establert mesures locals addicionals durant els propers dies per contenir la seva expansió i protegir els col·lectius vulnerables.

 • 15 de març, Dia Mundial de les Persones Consumidores 15 de març, Dia Mundial de les Persones Consumidores 11 de març de 2020

  Diumenge vinent se celebra el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, declarat per les Nacions Unides l'any 1983 per visualitzar els drets que assisteixen als consumidors i usuaris.

 • Prevenció a les escoles pel coronavirus Mesures de prevenció a les escoles pel coronavirus 11 de març de 2020

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha emès un comunicat en relació al coronavirus amb noves mesures de prevenció en els centres escolars amb la finalitat de contribuir a la seva contenció.

 • Informació sobre el coronavirus Activada l’alerta del Pla d’actuació per malalties transmissibles de potencial alt risc 11 de març de 2020

  El Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT) del Departament d’Interior ha activat la fase d’alerta del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents de potencial alt risc.

 • Cartell ajornament de la Canpifarrada Ajornada la Canpifarrada pel risc de coronavirus 11 de març de 2020

  L’Associació de veïns i veïnes de Mas de Can Pi comunica que ajorna l’activitat de la Canpifarrada prevista per diumenge vinent, 15 de març, que contemplava una caminada  i una botifarrada popular.

 • Jornada de portes obertes a l'Escola Santa Maria L’Escola Santa Maria fa avui jornada de portes obertes 11 de març de 2020

  L’Escola Santa Maria de Cervelló celebra avui jornada de portes obertes per ensenyar les instal·lacions i l’oferta educativa a familiars i alumnes.

 • Foto aula Institut Avui dimarts, jornada de portes obertes a l’Institut 10 de març de 2020

  L’Institut de Cervelló obre avui les portes de les seves instal·lacions a familiars i alumnes per donar a conèixer el centre.

 • Cartell mostra Història de l’aigua a Cervelló 9 de març de 2020

  Des de dissabte passat es pot visitar la mostra d’objectes relacionats amb l’aigua provinents del fons del Grup de Recerca i de Gaudim Cervelló.

 • Cartell Innobus Torna l’Innobus 2020 per impulsar el talent dels emprenedors 5 de març de 2020

  Els joves emprenedors de Cervelló que estiguin aturats i tinguin estudis universitaris poden inscriure’s a una nova edició del programa Innobus promogut per l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 • Foto Escola Nova L’Escola Nova inicia les jornades de portes obertes als centres educatius 4 de març de 2020

  L’Escola Nova de Cervelló celebra avui dimecres, 4 de març, jornada de portes obertes de les seves instal·lacions, en horaris de matí i de tarda.

 • Consells de Protecció Civil davant les ventades Es torna a activar l’alerta per vent fins demà dimecres 3 de març de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa del Departament d’Interior ha tornat a activar el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'ALERTA d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya.

 • Cartell informació sobre el coronavirus Informació sobre el coronavirus 3 de març de 2020

  El Departament de Salut difon entre la ciutadania material divulgatiu amb explicacions breus i entenedores sobre el brot de coronavirus a Catalunya.

 • Cartell Dia Internacional de les Dones Setmana marcada per Dia Internacional de les Dones 2 de març de 2020

  Cervelló es prepara per desenvolupar al llarg d’aquesta setmana diverses activitats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones diumenge vinent, 8 de març.

 • Consells d'autoprotecció per ventades Activació del VENTCAT en fase d'alerta 2 de març de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa del Departament d'Interior ha activat aquest matí el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'alerta, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar.

 • Continuen les xerrades amb els alcaldes de Cervelló Continuen les xerrades amb els alcaldes de Cervelló 27 de febrer de 2020

  La Biblioteca municipal continuarà demà divendres amb el cicle de xerrades amb els alcaldes que ha tingut l’Ajuntament de Cervelló durant la democràcia com a protagonistes.

 • Calendari Jugatecambiental primavera 2020 Obertura de la Jugatecambiental de primavera a la Timba 27 de febrer de 2020

  Diumenge vinent, 1 de març, torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en la seva edició de primavera, amb activitats per a tota la família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

 • App Bus a demanda Cervelló Com funciona el nou bus a demanda? 26 de febrer de 2020

  A Cervelló el bus es posa al dia. Al matí, amb més sortides a primera hora de les línies L1+L3, L2 i L4; i a la tarda, amb les noves línies a demanda CB1 i CB2.

 • Les autoritats municipals i de l'AMB han presentat el nou bus a demanda En marxa el nou bus a demanda i els dos Park & Ride 26 de febrer de 2020

  El bus urbà de Cervelló incorpora des d'avui un nou servei a demanda que funcionarà a les tardes i es posen en marxa dos park & ride  al municipi.

 • Cartell Carnaval 2020 Ja arriba el Carnaval 2020! 26 de febrer de 2020

  Un cop tancat el període d’inscripcions de les comparses, un total de 8 grups participaran en el Carnaval de Cervelló que se celebrarà dissabte vinent, 29 de febrer, de les quals 5 són locals i 3 de fora del municipi.

 • Canvi dels semàfors del carrer Major Es canvien els semàfors del carrer Major, 46 25 de febrer de 2020

  Avui dimecres s’ha procedit a la substitució dels semàfors que regulen el pas de vianants del carrer Major, a l‘alçada del número 46.

 • Controls de velocitat a la travessia urbana Controls de velocitat a la travessia urbana 24 de febrer de 2020

  La Policia Local de Cervelló inicia aquesta setmana una campanya de controls puntuals de velocitat dels vehicles amb especial incidència a la travessia urbana i els carrers principals de les urbanitzacions.

 • Aparcament Park&Ride Aparcaments d’intercanvi per fomentar el transport públic 20 de febrer de 2020

  Cervelló posarà en marxa el pròxim 26 de febrer dos aparcaments d'intercanvi metropolitans basats en el concepte de Park & Ride (P+R) situats a prop de punts d'intercanvi de transport públic.

 • Cartell inici servei bus a demanda Nou servei de bus a demanda 20 de febrer de 2020

  A partir del pròxim dimecres 26 de febrer, el bus urbà de Cervelló experimentarà alguns canvis en el servei amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels usuaris, fruit del conveni signat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

 • Junta Local de Seguretat de Cervelló Celebrada la Junta Local de Seguretat anual 19 de febrer de 2020

  L’Ajuntament de Cervelló ha acollit aquest matí la celebració de la Junta Local de Seguretat amb la participació de tots els cossos policials desplegats al territori. 

 • Cartell inscripcions Voluntariat per la Llengua Participa en el Voluntariat per la llengua a Cervelló 18 de febrer de 2020

  Si voleu llançar-vos a parlar català i el voleu practicar de forma natural i distesa, us podeu inscriure ja al programa Voluntariat per la Llengua (VxL) que promou l’Oficina de Català de Cervelló.

 • Cartell Carnaval infantil Preparant el Carnaval dels més petits 17 de febrer de 2020

  Encetem una setmana que vindrà marcada per la celebració del Carnaval a tot el territori. Les escoles de Cervelló han organitzat les seves rues per divendres vinent i el Carnaval infantil arribarà dissabte, 22 de febrer, amb la rua, animació i concurs de disfresses.

 • Cartell jornades de portes obertes als centres educatius Portes obertes als centres educatius 14 de febrer de 2020

  Entre el 4 de març i el 28 d'abril, els centres educatius de Cervelló faran diverses jornades de portes obertes per tal que les famílies i els futurs alumnes puguin conèixer l’oferta educativa del municipi, de cara al pròxim curs escolar.

 • Cartell 6a Cursa del Patró de Bombers Inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers 14 de febrer de 2020

  Ja són obertes les inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers Memorial José Garrido i el 1r King of the Mountain (KOM) Castell de Cervelló que se celebrarà diumenge 1 de març.

 • Balanç de la recollida de roba de Humana a Cervelló l'any 2019 Recollides més de 26 tones de tèxtil per a fins socials 13 de febrer de 2020

  La Fundació Humana ha recuperat més de 26 tones de roba usada el 2019 a Cervelló a través dels contenidors de recollida selectiva de tèxtil instal·lats al municipi. 

 • Programa Explorer Lab Impuls per als joves emprenedors amb idees de negoci 10 de febrer de 2020

  Els joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci poden participar en la nova edició del programa Explorer Lab que impulsa el Banco Santander en fase pilot.

 • Sessió informativa sobre el nou bus Sessió informativa sobre el nou bus 7 de febrer de 2020

  El transport en bus de Cervelló experimentarà alguns canvis a partir de finals de febrer per millorar la mobilitat dels usuaris, fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 • Presentació del nou llibre d’Antonio León Presentació del nou llibre d’Antonio León 7 de febrer de 2020

  La Biblioteca municipal acollirà avui divendres, 7 de febrer, la presentació del llibre Manipuladores del tiempo 2 de l’artista Antonio León.

 • Feines d'adequació del pas alternatiu de vianants al carrer Major, 72 Pas alternatiu de vianants al carrer Major, 72 6 de febrer de 2020

  Aquesta setmana han començat els treballs per condicionar el tram del carrer Major, a l’alçada del número 72, que està afectat per l’enderroc de l’edifici d’aquest número per tal de garantir el pas de vianants per la vorera amb totes les mesures de seguretat.

 • Xerrades amb l'exalcalde Josep Lúís Morant Xerrades amb els alcaldes de Cervelló 30 de gener de 2020

  La Biblioteca municipal ha organitzat un cicle de xerrades amb els alcaldes que ha tingut l’Ajuntament durant la democràcia com a protagonistes.

 • 9a Sessió sobre invertebrats i medi ambient 9a Sessió sobre invertebrats i medi ambient 29 de gener de 2020

  El pròxim 8 de febrer la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló acollirà la 9a Sessió científica sobre invertebrats i medi ambient organitzada pel Dr. Xavier Jeremías, membre de la Institució Catalana d’Història Natural, amb la col·laboració de diferents institucions i organismes.

 • Nou regidor en el consistori Nou regidor en el consistori 28 de gener de 2020

  Ahir dilluns va prendre possessió el nou regidor d’ERC-SUMEN-MES-AM a l’Ajuntament de Cervelló, Òscar Nicolau Ruiz, durant la sessió plenària ordinària del mes de gener.

 • Cartell inscripcions Carnaval 2020 Obertes les inscripcions pel Carnaval 2020 27 de gener de 2020

  L’Ajuntament de Cervelló ha obert avui el període d’inscripcions per a la participació de les comparses en el Carnaval 2020.

 • Tall del carrer Ennec Bofill per obres Tall del carrer Ennec Bofill per obres 27 de gener de 2020

  Demà dimarts començaran els treballs de millora del paviment del carrer Ennec Bofill de la urbanització Costa de la Perdiu del municipi.

 • Fi de l’episodi de contaminació atmosfèrica Fi de l’episodi de contaminació atmosfèrica 27 de gener de 2020

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha donat per finalitzat aquest matí l’episodi de contaminació atmosfèrica per nivells elevats de PM10 que havia declarat dissabte a tot Catalunya, d’acord amb el Protocol d’actuació en cas d’episodis d’alta contaminació per partícules en suspensió.

 • Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per PM10 23 de gener de 2020

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha declarat avui situació d’avís preventiu per nivells moderats de PM10 d’acord amb el Protocol d’actuació en cas d’episodis d’alta contaminació, aprovat pel consell metropolità el 31 de gener de 2017.

 • Arbre caigut a la via pública Actualització de la informació sobre el temporal 21 de gener de 2020

  Els efectes de la borrasca Glòria que estem patint al municipi des d’ahir estan afectant diversos carrers durant tot el dia.

 • Arbre caigut al carrer Prullans Incidències pel temporal de pluja i vent 21 de gener de 2020

  El temporal de vent i pluja que ens afecta des d’ahir ha provocat la caiguda d'un arbre al carrer Prullans de Can Guitart Vell aquest matí.

 • Mapa de risc per vent Alerta per fort vent fins demà dimarts 20 de gener de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa (CECAT) manté la fase d'alerta per vent del Pla Especial d'Emergències per risc a tot Catalunya (VENTCAT).

 • Escola Santa Maria de Cervelló Arreglada la calefacció de l’Escola Santa Maria 17 de gener de 2020

  A les 6 hores d’aquesta matinada s’ha aconseguit posar en marxa al 100% el sistema de calefacció de l’Escola Santa Maria de Cervelló que va començar a funcionar deficientment després de la tornada de les vacances de Nadal.

 • Pla Econòmic Finacer 2019-2020 Aprovat el Pla Econòmic Financer 2019-2020 17 de gener de 2020

  El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data 23 de desembre de 2019, va aprovar el Pla Econòmic Financer pels exercicis 2019-2020 elaborat pel consistori amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Guia rehabilitació energètica d'edificis Consells per a la rehabilitació energètica d’edificis 16 de gener de 2020

  L’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya ha editat la publicació “Rehabilitació energètica d’edificis”, dins de la col·lecció Recomanacions ICAEN Per fer-ho bé!.

 • Pressupost municipal 2020 Aprovat el Pressupost municipal per a l’any 2020 16 de gener de 2020

  Fins al dia 23 de gener es poden presentar al·legacions a l’aprovació inicial del Pressupost General de l’Ajuntament per a l’exercici 2020.

 • Control de velocitat amb radar al carrer Vidriers Campanya de control de velocitat al municipi 15 de gener de 2020

  La Policia local de Cervelló ha engegat una campanya de control de la velocitat dels vehicles que circulin pel terme municipal.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52