Notícies

Pàgina 2 de 6
 • Cartell Castanyada i Halloween 26 d'octubre de 2018 Si plou dissabte...veniu al Passadís de la Por!
  Tot i les previsions de pluja per demà dissabte, 27 d'octubre, el Passadís de la Por es manté en el mateix emplaçament i horari.
 • Cervemakers presentació de l'entitat 24 d'octubre de 2018 Presentació de la nova entitat entitat Cervemakers

  Cervelló compta amb una nova entitat per promoure activitats tecnològiques amb esperit col·laboratiu: Cervemakers.

 • Cartell Festa Parc de la Timba 23 d'octubre de 2018 Gran Festa al Parc de la Timba

  La Timba acollirà diumenge vinent, 28 d’octubre, la gran Festa del Parc amb un doble objectiu lúdic i de presentació de la renovada Unió de Botiguers.

 • Mercat ambulant 23 d'octubre de 2018 El mercat ambulant dels dimecres es trasllada a la plaça Onze de setembre

  El Mercat ambulant de Cervelló que se celebra a la població cada dimecres es trasllada temporalment a la plaça Onze de setembre fins que finalitzin les obres de la Rambla Josep Tarradellas.

 • Cartell Castanyada i Halloween 22 d'octubre de 2018 Castanyada i Halloween amb el Passadís de la Por

  La plaça de la Biblioteca i el Centre Cívic l’Ateneu es transformen aquests dies per convertir-se dissabte en el centre de la celebració de la Castanyada més terrorífica.

 • Programa Garantia Juvenil 18 d'octubre de 2018 Contractació d’una persona jove dins de la Garantia Juvenil

  L’Ajuntament de Cervelló ha obert el període de sol·licituds per a la contractació laboral d’una persona jove com a tècnic/a auxiliar de suport al Servei d'ordenació del territori a través del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 • Cartell exposició J.L.Martín 18 d'octubre de 2018 Exposició del dibuixant J.L. Martín

  L’exposició del dibuixant José Luís Martín organitzada per l’entitat Segle Nou s’inaugurarà demà divendres, 19 d’octubre, a l’Ateneu.

 • Cartell inici curs Esplai el Raconet 18 d'octubre de 2018 Inici de curs de l’Esplai el Raconet

  El nou curs de l’Esplai el Raconet 2018-2019 començarà dissabte vinent a la tarda, amb una festa de benvinguda a la plaça de la Biblioteca.

 • Esporga arbres 18 d'octubre de 2018 Comença l'esporga de l'arbrat de la via pública

  L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs d'esporga dels arbres de la via pública.

 • Jugatecambiental 21 octubre 18 d'octubre de 2018 Fabricació de caixes niu pels ocells a la Jugatecambiental

  La Jugatecambiental del Parc de la Timba de Cervelló ha preparat, per al diumenge 21 d’octubre, l’activitat Fabriquem caixes niu pels ocells del parc, que es desenvoluparà a partir de les 12 del matí.

 • Planetari digital i científic 360º 17 d'octubre de 2018 Obertes les inscripcions per a les jornades Planetari digital i cinema científic 360º

  La Biblioteca Municipal de Cervelló ha obert el termini per inscriure’s a l’activitat familiar Planetari digital i cinema científic 360º que organitza aquest equipament cultural.

 • Horts de Cervelló 17 d'octubre de 2018 Obert el període de comunicació de crema

  Ahir dimarts 16 d’octubre va començar el període de comunicació de crema que han de fer les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya i a la franja de 500 metres que els envolta.

 • Cartell Fiira Cooperació 16 d'octubre de 2018 Arriba a Cervelló la Fira Cooperació

  Arriba a Cervelló la primera edició de la Fira Cooperació que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament diumenge vinent, 21 d’octubre, a partir de les 10 hores i en la qual participaran una desena d’entitats.

 • Cartell Cursa solidària octubre 2018 15 d'octubre de 2018 Enllestint els preparatius de la 7a Cursa Solidària

  La 7a edició de la Cursa Solidària de Cervelló, organitzada per tots els centres educatius, les AMPA i AFA i l’Ajuntament, se celebrarà diumenge vinent, 21 d’octubre.

 • Obres a la parada d'autobús del carrer Major 15 d'octubre de 2018 Actuacions a les parades de bus

  Avui han començat diverses actuacions per fer obres per a la instal·lació de noves marquesines en algunes parades d’autobús del nucli urbà.

 • Foto obres a la rambla Tarradellas 15 d'octubre de 2018 Obres a la rambla Josep Tarradellas

  Els treballs de millora de la rambla Josep Tarradellas de Cervelló comencen avui dilluns.

 • OMIC Servei Assessorament Hipoteques 15 d'octubre de 2018 Servei d’assessorament sobre clàusules abusives

  Avui dilluns torna a oferir-se el servei d’informació, atenció i assessorament sobre les clàusules abusives de les entitats bancàries a l’Oficina Municipal de Consum de l’Ajuntament de Cervelló (OMIC).

 • Jornada trobar feina al Nadal 11 d'octubre de 2018 L’Ajuntament de Cervelló organitza una jornada per trobar feina al Nadal

  Ja són obertes les inscripcions per poder participar a la jornada Com trobar feina al Nadal que ha organitzat l'Aula de recerca de feina del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cervelló el dia 18 d'octubre.

 • Cartell jugatecambiental paper reciclat 11 d'octubre de 2018 La Jugatecambiental ensenya a fer paper reciclat

  La Jugatecambiental del Parc de la Timba torna diumenge vinent, 14 d’octubre, amb una sessió dedicada a fer paper reciclat.

 • Cartell caminada Can Paulet 11 d'octubre de 2018 Caminada popular a Can Paulet

  Les entitats Gaudim Cervelló i Grup de Recerca organitzen una caminada popular per visitar la masia i la font de Can Paulet diumenge vinent, 14 d’octubre.

 • Prealerta per pluges dies 9 i 10 octubre 9 d'octubre de 2018 Prealerta per fortes pluges per aquesta tarda

  El Departament d’Interior de la Generalitat comunica que es manté el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta durant aquesta tarda, després de les pluges d’aquest matí.

 • Cartell omelette Agermanament 8 d'octubre de 2018 Sopar de l’"omelette" amb l’Agermanament

  Fins al dia 22 d’octubre es poden fer reserves per al sopar que l’Associació d’Agermanament amb Saint Martin le Beau ha organitzat pel dia 27 d’octubre, amb motiu de l’intercanvi amb els amics francesos.

 • Cartell 14a Trobada Tintinaire de Catalunya 1 d'octubre de 2018 Tintín aterra a Cervelló

  El municipi acollirà la 14a Trobada Tintinaire de Catalunya diumenge vinent, 7 d'octubre, a la rambla Josep Tarradellas.

 • Taller Alimentació Saludable 1 d'octubre de 2018 Taller d’Alimentació saludable per a gent gran

  El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cervelló ha organitzat el taller Alimentació saludable per a gent gran, el dimecres 3 d’octubre al centre de salut de Cervelló.

 • Grup suport emociional per a cuidadors 1 d'octubre de 2018 Comença el grup de suport emocional per als cuidadors de persones amb dependència

  Aquest matí arrenca el grup de suport emocional per a les persones cuidadores no professionals de persones amb dependència o amb alguna discapacitat.

 • Xerrada I Puritani 1 d'octubre de 2018 L’òpera I Puritani arriba a la Biblioteca municipal de Cervelló

  L’òpera I Puritani del compositor italià Vincenzo Bellini, arriba a la Biblioteca municipal de Cervelló de la mà d’en Pol Avinyó, del Gran Teatre del Liceu, aquest dilluns 1 d’octubre, a les 19 hores de la tarda.

 • Presentació equips Futsal 28 de setembre de 2018 Presentació dels equips del Futsal 2018-2019

  El Club Futsal presentarà diumenge vinent els equips de la nova temporada 2018-2019 en un acte obert a tothom al Pavelló municipal Xavier Ballber.

 • Jugatecambiental 30 de setembre 27 de setembre de 2018 Jocs tradicionals a la Jugatecambiental

  Aquest diumenge 30 de setembre la Jugatecambiental torna al parc de la Timba amb la companyia dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran Josep Tarradellas de Cervelló que ensenyaran als més menuts els jocs amb què jugaven en la seva infantesa.

 • Concert Estiu Astrio 27 de setembre de 2018 Últim concert del Festival d’Estiu amb Astrio

  El Festival d’estiu organitzat per Segle Nou finalitza la temporada aquest dissabte 29 de setembre amb l'actuació del tercet Astrio, grup de gènere electrònic instrumental barrejat amb rock per apropar-se a la psicodèlia.

 • Taller SOS Entrevista de Feina 25 de setembre de 2018 El Servei d'Ocupació organitza un taller per afrontar entrevistes de feina

  L’Aula de Recerca de Feina del Servei Local d'Ocupació de l’Ajuntament de Cervelló començarà demà el taller de recerca de feina SOS fa molts anys que no he fet una entrevista de feina. Com afrontar una entrevista de feina .

 • Instància sol·licitut ajuts econòmics 24 de setembre de 2018 Dimecres 26 finalitza el període de sol·licitud d’ajuts econòmics per material escolar

  Dimecres 26 de setembre finalitza el període de presentació de les sol·licituds en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC)

 • Dia de l'Alzheimer 21 de setembre de 2018 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer

  Amb motiu del dia Mundial de l’Alzheimer, avui 21 de setembre, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat ha organitzat a Cervelló diverses activitats.

 • Jugateambiental 23 setembre 21 de setembre de 2018 Dia sense cotxe a la Jugatecambiental

  Amb motiu del Dia Internacional sense cotxe (22 de setembre), la Jugatecambiental ha preparat per a aquest diumenge 23 de setembre una jornada sense cotxes on l’element primordial serà la bicicleta: un recorregut en bici i bicicletes elèctriques.

 • Porteria rugbi 21 de setembre de 2018 Presentació de les noves porteries de rugbi

  El Club de Rugby Cervelló ha preparat, per al dissabte 22 de setembre, una jornada plena d’activitats al camp de futbol municipal, per celebrar la millora d’equipament esportiu amb la que comptaran aquesta nova temporada: dues porteries de rugbi reglamentàries i desmuntables que milloraran qualitativament la pràctica d’aquest esport.

 • Cartell Sopar Solidari 20 de setembre de 2018 Cervelló Solidari organitza el tradicional Sopar Solidari

  L’entitat Cervelló Solidari organitza el tradicional Sopar Solidari al Centre Cívic l’Ateneu el dissabte 22 de setembre per a recollir fons per al seu funcionament.

 • Ajuntament de Cervelló 20 de setembre de 2018 Convocatòria de sessió ordinària del Ple municipal

  L’Ajuntament de Cervelló informa que dijous 20 de setembre, a les 20 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple municipal, en primera convocatòria, i que se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló.

 • Cartell Taller Cervesa Artesanal 20 de setembre de 2018 Taller de cervesa artesanal a la Biblioteca Municipal

  Blanques, negres, rosades, torrades… Si vols aprendre a elaborar la beguda mil·lenària de la civada, aquest divendres 21 de setembre en Pau Marín t’ho explica al taller de cervesa artesanal que la Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat a la mateixa entitat, a partir de les 17 hores.

 • 19 setembre Ajuntament tancat per festiu local 18 de setembre de 2018 Dimecres 19 l'Ajuntament romandrà tancat
 • Reixes pluvials carrer Resclosa 18 de setembre de 2018 Demà dimecres, tall de trànsit per obres al carrer Resclosa

  Demà dimecres 19 de setembre, el tram del carrer Resclosa comprés entre els carrers Major i Santa Anna, romandrà tancat al trànsit per trobar-se en obres.

 • I Puritani, de Vincenzo Bellini 18 de setembre de 2018 A la venda les entrades per veure l’òpera I Puritani, de Vincenzo Bellini

  La Biblioteca Municipal de Cervelló informa que hi ha a la venda les entrades per poder anar a veure, el diumenge 14 d’octubre, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l’Òpera I Puritani del compositor italià Vincenzo Bellini.

 • Reixat carrer Santa Anna - Resclosa 17 de setembre de 2018 S’inicien les obres de millora de les reixes de recollida d'aigües pluvials

  Aquest matí,17 de setembre, els operaris han començat a canviar la reixa ubicada a la cantonada del carrer Santa Anna amb el carrer Resclosa, dintre del pla d’obres de substitució de les reixes transversals de recollida d'aigües pluvials de la via pública executat per l’Ajuntament de Cervelló

 • Cartell concert Santa Maria amb canvi de lloc 15 de setembre de 2018 El concert de Santa Maria d'avui es trasllada a l'Ateneu

  Davant la previsió de pluges per aquesta tarda de dissabte, els organitzadors del concert de Santa Maria que s'havia de celebrar a l'aire lliure han decidit canviar la ubicació. Finalment l'actuació de La Casa Roja Quintet es farà al Centre Cívic l'Ateneu a la mateixa hora, les 19.30 d'aquest vespre.

 • Cartell programació jugatecambiental 14 de setembre de 2018 Inauguració de la Jugatecambiental de tardor a la Timba

  Aquest cap de setmana torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en la seva edició de tardor, amb activitats relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

 • Foto reixa carrer Santa Anna 14 de setembre de 2018 Millora de les reixes de recollida d'aigües pluvials

  La setmana vinent s'iniciaran les obres per a substituir les reixes transversals de recollida d'aigües pluvials de la via pública i per la col·locació d'embornals dobles a la rigola en alguns punts del municipi.

 • Cartell concert Santa Maria 14 de setembre de 2018 Concert de Santa Maria amb La Casa Roja Quintet

  L’entitat cultural Segle Nou ha organitzat per al dissabte 15 de setembre el concert de Santa Maria on es podrà escoltar l’agrupació La Casa Roja Quintet.

 • 14 de setembre de 2018 Exposició del cens electoral pel sorteig de candidats a jurat

  A partir de dilluns vinent, 17 de setembre, i fins al 26 de setembre es podran consultar les llistes del cens electoral vigents a Cervelló, referides a 1 d’agost de 2018, per tal que es puguin comprovar si les dades són correctes, amb motiu del sorteig a l’Audiència Provincial de Barcelona de candidats a jurat que se celebrarà el pròxim 27 de setembre de 2018.

 • inici curs 18 12 de setembre de 2018 Nou curs escolar per a un miler d’alumnes a Cervelló

  Gairebé 1000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han començat avui 12 de setembre el nou curs escolar en els tres centres educatius públics de Cervelló, pràcticament el mateix nombre que el curs passat.

 • Cartell taller recerca feina 12 de setembre de 2018 Taller SOS. Com afrontar una entrevista de feina

  “SOS fa molts anys que no he fet una entrevista de feina. Com afrontar una entrevista de feina.” és el nom que rep el taller organitzat per l’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló que busca facilitar a la ciutadania les ferramentes adequades per afrontar una entrevista de feina.

 • Cartell cursos català 12 de setembre de 2018 Inici preinscripció cursos català

  Dimecres 12 de setembre s’inicia el període d’inscripció per als nous cursos de Català per a adults organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport del Servei Local de Català de l’Ajuntament.

 • Exposició 25 anys Diables Cervelló 11 de setembre de 2018 Horari especial exposició “25 anys de Diables a Cervelló”

  Amb motiu de l’Aplec de Santa Maria i la festa local de Cervelló, els dies 15 i 19 de setembre, l’exposició “25 anys de Diables a Cervelló” es podrà visitar en l’horari especial d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores, a Cal Badia (carrer Major, 93).

Pàgina 2 de 6
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52