Activat el protocol d´ús d’equipaments públics per l’onada de calor

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 14:00

L’Ajuntament de Cervelló ha posat en marxa el protocol d’actuació davant l’activació del PROCICAT per l’onada de calor.

El protocol posa a disposició de la població dos equipaments municipals amb aire condicionat, el Casal de la Gent Gran Josep Tarradellas i el Centre Cívic l'Ateneu. Des d’avui i fins diumenge el Casal s’obrirà al públic de 8 a 20 hores.

També es deixa l’entrada lliure a les piscines municipals de Ceraqua als col·lectius més vulnerables, concretament a les persones menors de 16 anys i a les més grans de 65 anys, així com a les dones embarassades. Els infants menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta i els de 12 a 16 anys requereixen autorització familiar expressa (cal presentar el formulari que us podeu descarregar a l’arxiu adjunt).  Les persones amb edats compreses entre els 16 i els 65 anys poden accedir a les piscines a un preu reduït de l’entrada al 50%. La mesura es posa en marxa avui dijous i s’allargarà fins diumenge vinent, en horari de la piscina exterior de 10 a 19,30 hores i sempre que l’aforament de la instal·lació ho permeti.

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) del Departament d’Interior ha emès  aquest matí la última actualització que contempla la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor. Segons el darrer comunicat, les previsions indiquen que es manté l'onada de calor a tot el territori, especialment demà divendres, i es perllongarà, com a mínim, fins diumenge.

Davant les altes temperatures que estem tenint avui a Cervelló i en previsió de la seva pujada fins al cap de setmana, l’Ajuntament també recorda la necessitat d’extremar les precaucions per evitar els incendis forestals. En cas d’emergència truqueu a la Policia Local (93 6602700) o al 112.

 

Darrera actualització: 28.06.2019 | 08:41