Actualització de la informació sobre el temporal

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 20:00

Els efectes de la borrasca Glòria que estem patint al municipi des d’ahir estan afectant diversos carrers durant tot el dia.

Efectius de la Policia Local i dels Serveis Municipals estan treballant des de primeres hores d’aquest matí per deixar lliures els carrers on han caigut arbres i solucionar tots els problemes ocasionats per les inclemències meteorològiques. També s’han retirat de la via pública els trossos d’enderroc d’un edifici del carrer Vidriers, per la qual cosa s’han tallat alguns accessos per la vorera per precaució.

Al llarg d’aquesta tarda s’està treballant per solucionar incidències i afectacions en els següents punts del terme municipal:

-A la zona del Mas Pitarra ha caigut un pi sobre el cablejat elèctric. S’ha avisat a la companyia per restablir el subministrament i als bombers per tallar l’arbre.

-Als carrers Turó, Pantà i Prullans de Can Guitart Vell també hi ha afectació en el fluid elèctric per la caiguda de pins sobre els cables. A la urbanització se circula amb restriccions puntuals.

-Al camí de Can Sala de Baix, a més de la caiguda de pins, s’han produït esllavissades de terres.

-Al carrer Joaquim Mensa, a l’alçada dels números 13-17, hi ha hagut un despreniment de la teulada que ha provocat el tall de la carretera.

Recordem la necessitat d’extremar les precaucions a la via pública i que eviteu els desplaçaments en vehicles i les sortides al carrer si no és imprescindible.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 21:16