Afectacions al trànsit per la Fira

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 14:00

A partir de les 17 hores de demà divendres 17 de maig, el trànsit pel municipi patirà algunes alteracions amb motiu de la celebració de la 21a edició de la Fira de Cervelló.

Des de demà a la tarda i fins a les 6 hores de dilluns vinent, 20 de maig, es tallarà el trànsit de vehicles des del carrer Major amb la cruïlla de Cal Planteraire fins a l’avinguda Catalunya cruïlla amb carrer Anselm Clavé. També es tallarà el trànsit i es prohibirà estacionar a la rambla Josep Tarradellas. A més, es canviarà el sentit de circulació (es circularà en sentit contrari a l’habitual) en els carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana.

Els veïns dels carrers Coral Diana, rambla Josep Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing tenen garantida la sortida en sentit Barcelona, però no podran tornar a accedir-hi fins que acabi la Fira. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en horari de 22 a 8 hores travessant el carrer Major i pel carrer Germandat de Sant Sebastià.

Per als conductors que no necessitin entrar als carrers tallats o a la zona del recinte firal, s’habilitarà la circumval·lació habitual pels carrers paral·lels per sota del carrer Major.

Els vehicles que hagin d’accedir al recinte firal podran aturar-se al carrer Resclosa el temps indispensable per càrrega i descàrrega de material.

Pel que fa a l’estacionament, s’habilitarà una zona d’aparcament exprés al carrer Major (façana de l’Església) per fer gestions en horari comercial. Es recomana l’estacionament a la zona industrial i als voltants del CAP i de l’Institut.

L’empresa Soler i Sauret habilitarà parades de bus provisional en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua.

Per a qualsevol dubte, es recomana contactar amb la Policia Local i seguir les seves indicacions.

Darrera actualització: 16.05.2019 | 14:32