Alerta per risc de vent a partir d’aquest migdia

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 12:00

El Departament d’Interior de la Generalitat comunica que es manté la fase d'alerta del Pla Especial d'Emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT), tal com indiquen les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya.

A partir d'aquest migdia entrarà un episodi de fortes ratxes de vent, de component nord i oest, que afectarà el terç sud de Catalunya, especialment a les comarques del Montsià, Baix Ebre i Baix Camp i que arribarà fins a les comarques del Baix Llobregat i el Garraf.  Aquestes ratxes fortes de vent afectaran a més, totes les comarques del Pirineu i Prepirineu de Catalunya.

L'episodi s'allargarà fins demà al migdia, on durant aquesta propera matinada continuaran les fortes ratxes de vent, en el territori anteriorment destacat.

Es recomana especial precaució a les zones de jardins i parcs urbans, així com amb tota la decoració nadalenca i els elements ornamentals que puguin suposar risc de caiguda.

Per obtenir més informació:

- Predicció i SMP: http://www.meteo.cat/prediccio/general - Predicció municipal: http://www.meteo.cat/prediccio/municipal

- Incidències viàries: http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm

- Mobilitat: http://www20.gencat.cat/portal/site/mobilitat

- Consells d'autoprotecció per a la població: http://interior.gencat.cat/ventades

Si voleu consultar els valors dels llindars per a cadascuna de les comarques, ho podeu fer en el següent pots link: http://bit.ly/2z2RfKU

Darrera actualització: 26.11.2018 | 13:05

Imatges

Mapa perill ventades