Aprovació definitiva del Projecte constructiu de sanejament en baixa del nucli de Can Paulet

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 00:00

El Ple de l’Ajuntament de Cervelló, celebrat ahir dijous 17 de gener, ha aprovat definitivament el “Projecte constructiu de sanejament en baixa del nucli de Can Paulet" del municipi.

D’aquesta manera es dona el primer pas per a la construcció d'un col·lector d’aigües residuals que rebrà els cabals procedents de la xarxa de sanejament existent en aquesta zona i el transportarà fins al col·lector municipal més proper de la xarxa de sanejament de Cervelló, ja que fins al moment les aigües acabaven abocant-se a un pou cec obsolet i no sostenible amb el medi ambient.

Les obres que es projecten consisteixen, fonamentalment, a instal·lar una canonada en impulsió (al llarg del camí Cervelló/carrer d’Osona, fins a connectar amb el col·lector municipal existent, que recorre el carrer Bages) i l’execució d'una estació de bombament d’aigües residuals que albergarà el grup d’impulsió i quadres elèctrics.

El projecte forma part del conveni signat l'any 2016 entre l’Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), per a finançar i redactar el projecte constructiu del sistema de sanejament dels nuclis de Can Paulet, Can Rafel i les Rovires del municipi de Cervelló.

Amb un pressupost de 210.199,18 euros, els treballs tractaran de reduir qualsevol afectació al trànsit de la zona i minimitzar molèsties en l'entorn veïnal. La previsió és que durant el primer trimestre d'aquest any es puguin licitar les obres i es comenci l'execució a mitjans d'any.

Darrera actualització: 16.01.2019 | 15:36