Arribada del Pare Noel

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 10:00

El proper dissabte 22 de desembre Cervelló rebrà la visita d’una persona molt especial, el Pare Noel, que des del Pol Nord, arribarà a la població carregat de regals i il·lusió.

Per donar-li la millor benvinguda, hem preparat tota una sèrie d’activitats que faran més càlida la seva arribada, i perquè majors i menuts gaudeixin d’aquesta jornada tan especial.

A partir de les 17 hores de la tarda, la plaça de la Biblioteca acollirà una disco party infantil al mateix temps que podreu degustar una bona xocolatada preparada per les nostres amigues Les xocolateres. També, a la Rambla Josep Tarradellas podreu ajudar els elfs de Cervelló a enllestir l’arbre de Nadal.

En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu.

A les 17.30 hores, el Pare Noel i tot el seu seguici recorreran els carrers de Cervelló fins a arribar a l’Ateneu, on hi haurà preparada una gran festa de benvinguda.

Per participar en la festa cal recollir el número a la Sala d’actes del Centre Cívic l’Ateneu, per tal que tothom pugui accedir i saludar al Pare Noel sense problemes. Hi haurà diferents sessions a partir de les 18.15 hores.

Darrera actualització: 12.12.2018 | 13:20