Audicions de l’ESMUC a l’Església de Santa Maria

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 14:00

L’Església de Santa Maria de Cervelló acollirà diumenge vinent les proves del Departament de Música Tradicional de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en format concert obert al públic i amb entrada gratuïta.

Es tracta d’unes audicions que comptaran amb la participació de 7 alumnes, un professor i un percussionista acompanyant, que interpretaran peces de música antiga i de música tradicional dels Països Catalans, tant de forma individual com en diverses formacions. Cal remarcar que diumenge vinent s'estrenarà a l'Església de Santa Maria una obra de nova composició per a quartet de gralles (dues gralles dolces, una gralla baixa i una gralla subbaixa) amb el nom de Toc d'Ofertori, de l'estudiant de l'ESMUC i compositor Sergi Masalias. Tot plegat, una bona oportunitat per poder conèixer de ben a prop els instruments tradicionals i de música antiga del territori, com les gralles, dolçaines, tarotes, xeremies o baixons.

L'Escola Superior de Música de Catalunya és una institució educativa amb un gran renom a tot el món per la seva qualitat en l'educació musical superior, oferint diverses especialitats musicals dins del seu pla d'estudis. A més, és l'únic centre on s'efectuen estudis superiors d'instruments tradicionals de Catalunya. Aquest concert es farà a Cervelló gràcies al fet que un dels estudiants de l’ESMUC, l’Adrià Pasqual, és veí del municipi i també fora part de la junta de Segle Nou, entitat que organitza l’acte.

El concert tindrà una durada aproximada d’una hora i quart i en acabar les audicions s’oferirà un refrigeri per a totes les persones assistents.

Darrera actualització: 10.01.2020 | 15:17