Avui, Contes de Pirates a la Vinya dels Flamarich

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 10:00

Aquesta tarda arriba una nova proposta del cicle Explica’m un conte, al Bosc organitzat per l’Ajuntament, el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com.

La companyia Els contes de l’Anna ens portarà el Contes de Pirates a la Vinya dels Flamarich a les 7 de la tarda. Podeu veure el plànol amb indicació de com arribar-hi fins aquest punt i que tothom pugui gaudir d’una altra tarda d’històries fantàstiques.

També us podeu guiar entrant a https://goo.gl/maps/7etcp5T5Why

O seguiu aquestes indicacions que han proporcionat els organitzadors:

El camí més fàcil per arribar-hi és:

-Tant si aneu en cotxe com caminant, agafeu el carrer Malvasia amb l’avinguda Catalunya en direcció al cementiri i un cop allà, gireu a l’esquerra.

-Continueu cap amunt fins a trobar el segon carrer a l’esquerra, el carrer Vista Alegre, i on s’acaba l’asfalt o una mica abans trobareu aparcament per deixar els vehicles.

-Agafeu la pista de terra cap amunt i el primer camí que es troba a l’esquerra porta directament cap al lloc, la Vinya dels Flamarich. No abandoneu aquest camí, quan us trobeu una cadena podeu passar caminant (no està permès en cotxe). Des d’allà fins a la Vinya són uns 20 minuts caminant per un camí envoltat de bellesa natural.

I a passar una tarda de contes ben especial...
 

 

Darrera actualització: 11.07.2018 | 15:31