Avui es presenten les parelles del Voluntariat per la Llengua

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 14:30

Avui dimecres, 27 de març, es presenta el programa Voluntariat per la Llengua (VxL) promogut pel Servei Local de Català en un acte públic a la Biblioteca municipal.

VxL és una de les línies de treball del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per a l’aprenentatge no formal del català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Aquest any serà la tercera edició d’aquest programa que ha aconseguit formar 10 parelles lingüístiques, la xifra més alta de totes les edicions. En l'acte de presentació hi assistirà el director de Ca n'Ametller, l'alcalde del municipi, els alumnes dels dos cursos de llengua que actualment s’estan impartint, que és un curs de nivell Bàsic i un Grup de Conversa, i els aprenents i voluntaris de les parelles lingüístiques. L’acte consistirà en la benvinguda i presentació d’aquestes parelles lingüístiques que van començar a formar-se al mes de febrer passat.  L'acte de cloenda serà el mateix dia de cloenda dels cursos de català, el pròxim 19 de juny a les 19 h a l'Ateneu.

Darrera actualització: 27.03.2019 | 15:16