Bon Dia Internacional de les Dones!

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 13:00

Cervelló reivindica el paper de les dones en la societat en l’acte institucional celebrat avui amb motiu del Dia de les Dones.

L’acte ha tingut lloc a les 12 del migdia a la porta del consistori, amb l’assistència dels membres de l’equip de govern, de diversos regidors, del personal municipal que presta servei de forma presencial a les oficines i d’alguns veïns i veïnes.

El manifest d’enguany ha estat llegit pels responsables de les direccions dels centres educatius del municipi, que d’aquesta manera han volgut remarcar la importància de l’educació a l’escola en els valors de la igualtat per tal que els infants i joves creixin en una societat més justa i sense discriminacions.

A les 6 d’aquesta tarda s’il·luminarà la façana de l’edifici consistorial i a les 7 es podrà seguir de forma virtual la xerrada sobre Francesca Bonnemaison que oferirà Rosaura Serra a través de l’instagram de la Biblioteca (@biblio.cervello). També de forma telemàtica per Youtube es pot visualitzar el documental “She’s beautiful when she’s angry” sobre el moviment feminista dels Estats Units als setanta. Als centres educatius també s’han fet accions per conscienciar sobre la necessària participació i implicació de tota la societat per aturar el masclisme i la violència de gènere.

Els dies 9 i 10 de març es farà el taller “Els jocs i les joguines: de nens o de nenes?” adreçat als alumnes de primer de les dues escoles de primària. També dimecres 10 de març, la psicòloga Maria Mateo impartirà el taller “El mite de la superdona en temps de coronavirus” a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu. Per últim, també es podrà veure a través de Youtube el vídeo “És hora de canviar el conte” dirigit a infants i joves que dona una altra visió sobre el conte de la Caputxeta Vermella.

Per la seva banda, es pot visitar fins al 16 de març el racó bibliogràfic a la Biblioteca on es pot trobar una selecció de llibres amb motiu del 8M.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 19:17