Calendari 2020: un any pel civisme

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 12:30

L'Ajuntament de Cervelló ha editat un calendari de paret per a l'any 2020 dedicat enguany a promoure el civisme i fer difusió de la nova ordenança reguladora.

El calendari d'enguany pretén conscienciar a tothom de què Cervelló és casa nostra i hem d'aconseguir que sigui més ordenat, més net i més cívic. Per això, cada mes de l'any ens mostra determinades actituds positives en relació amb els comportaments quotidians que poden aconseguir aquests objectius, com ara trucar als serveis municipals de recollida de mobles i esporga, fer servir la deixalleria, reciclar selectivament les deixalles o recollir els excrements dels gossos al carrer.

El calendari, fruit de la col·laboració amb l'empresa SR Associats que permet la seva impressió sense cost per al municipi, el podreu trobar ja als establiments comercials del municipi, que el regalen als seus clients amb les compres nadalenques. D'aquesta manera el consistori pretén també felicitar el nou any i incentivar alhora l'activitat comercial al municipi.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 12:56