Càpsules formatives 2019 de l’Aula de Recerca de Feina

Dijous, 21 de març de 2019 a les 10:00

L’Aula de Recerca de Feina, del Servei Local d’Ocupació (SLO) de l’Ajuntament de Cervelló, ha preparat per al 2019 les càpsules formatives, un conjunt de cursos que es desenvoluparan al llarg de l’any 2019 i que s’adrecen a persones en atur en recerca activa de feina i/o que volen millorar la seva ocupabilitat.

La primera càpsula formativa es realitzarà el pròxim 25 març, sota el títol Com ser seleccionat a Infojobs! 70% d’efectivitat, amb la que es vol donar a conèixer tota una sèrie de tècniques per buscar eficientment feina en aquest portal i reconèixer les seves variables.

La resta de cursos es desenvoluparan a l’abril (Quin currículum he de tenir), maig (Com trobar feina a l’estiu), juny (Practica la venda de tu mateix a través de l’Elevator Pitch), setembre (Dones que ho poden tot) i octubre (Com trobar feina al Nadal).

Tots els cursos són gratuïts i requereixen inscripció prèvia. Les persones que estiguin interessades hauran d’adreçar-se al SLO al 93 660 0070 o a l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 10:30