Cervelló acollirà la 20a Fira del municipi el cap de setmana vinent

Diumenge, 13 de maig de 2018 a les 20:00

Cervelló enllesteix els preparatius per acollir la 20a edició de la Fira del municipi el cap de setmana vinent, 19 i 20 de maig.

La Fira dedicada al comerç, l'empresa i les entitats aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i d'arreu de Catalunya. El recinte firal s'ubicarà al llarg del carrer Major i els carrers adjacents, per la qual cosa el trànsit de la carretera N-340 es veurà afectat des de divendres a la tarda fins al dilluns a la matinada.

En el marc de la Fira s'han organitzat una sèrie d'activitats i d'exhibicions de les diferents entitats i associacions del municipi, entre les quals cal remarcar dues: la celebració de la 1a Festa dels Animals a la plaça de l'Ajuntament i la trobada gegantera que es farà dissabte a la tarda amb motiu del 20è aniversari de la colla local.

La Fira s'inaugurarà dissabte 19 de maig a les 11 hores amb el passeig de les autoritats per visitar els diferents estands i expositors.

Podeu consultar la programació detallada clicant aquí o en el document adjunt. El programa conté tota la programació d'actes prevista fins al moment de tancar l'edició. L'organització es reserva el dret a modificar la programació i l'horari dels actes per causes meteorològiques o per raons alienes a la seva voluntat i demana disculpes, per endavant, si es veiés obligada a fer-ho.

Darrera actualització: 13.05.2018 | 20:56